Штефанеку и ватерполистима по аутомобил!

Олимпијски шампиони Давор Штефанек и ватерполо репрезентација Србије добили су од компаније ФИАТ по аутомобил марке 500Л после златних медаља на Играма.

Остали спортови 01.09.2016 | 12:15
Штефанеку и ватерполистима по аутомобил!
Директорка ФИАТ-а за Србију Силвија Вернети уручила је кључеве рвачу Штефанеку и најмладјем члану "делфина" Николи Јакшићу.

"Поносни смо што представљамо најбоље спортисте Србије. Честитала бих целом олимпијском тиму на резултатима у Рију. ФИАТ се повезује са успешним спортистима и драго нам је што смо део свега овога", рекла је Вернети у просторијама ФИАТ-а у Београду.

Генерални секретар Олимпијског комитета Србије Дјордје Вишацки захвалио се италијанској компанији ФИАТ на подршци.

"Велико је задовољство бити овде, пре четири године смо започели сарадњу. Иако је ФИАТ страна фирма сви у Србији је доживљавају као национални бренд. Промовисали су вредности које су нама блиске срцу, а данашњи догадјај је круна сарадње. ФИАТ је прави пријатељ српског спорта", поручио је Вишацки.

Државни секетар за спорт Предраг Перуничић је нагласио да су српски олимпијци на прави начин представљали земљу на Олимпијади у Рију.

"Пролази и ова спортска година и захвалио бих се свим српским олимпијцима на наступу у Рију, посебно освајачима медаља. Достојно су представљали земљу и навикли смо на њихове бројне успехе. Већ почињу припреме за наредне Игре у Токију", закључио је Перуничић.

Догадјају су присуствовали и репрезентативка Србије Андреа Арсовић, бициклиста Иван Стевић и радници ФИАТ-а.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар