"Албанци су хтели да нас убију и спале"

Верица Ракочевић и њен супруг замало нису настрадали у Македонији.

Србија 31.08.2016 | 12:15
"Албанци су хтели да нас убију и спале"
Креатрока Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић замало нису настрадали у Македонији док су на обали Охридског језера спавали у камп приколици којом су путовали.

Почетак њихове летње авантуре није био нимало пријатан, али то их није обесхрабрило да наставе пут.

"Негде око један иза поноћи Вељко ме је пробудио, ставио ми руку на уста и рекао да су неки људи поред кампера. Претрнула сам и још више ме је обузео страх када сам чула да нам на албанском псују српску мајку. Најјезивији део разговора је био када су се договарали да ли да запале кампер или да уђу и да нас убију", препричала је Верица овај немили догађај за магазин “Хелло”, преноси "Ало" и додала:

"Заиста сам поносна на Вељка, који је био толико присебан да је пузећи дошао до волана, у секунди разгрнуо завесу са шофершајбне и упалио кампер. Нисмо стајали све док нисмо прешли грчку границу. Македонци су дивни, топли и срдачни људи и ово нема везе са њима", каже креаторка, која није дозволила да јој остатак одмора буде обојен страхом због свега што су преживели у Македонији.

Она и Вељко су своју камп приколицу паркирали на Крфу, где су уживали у купању, сунчању и осталим морским уживанцијама. Иако није била присталица оваквог начина путовања, Верица се заљубила у камперски начин живота.

"С озбиром на моје пређашње навике, када је мој одмор подразумевао само ризорт у коме имам све погодности, са великом резервом сам прихватила одлазак на море кампером, што је, наравно, била Вељкова идеја. Да му не бих звоцала, потрудио се да изнајми луксузни кампер, много већи него што нам је реално било потребно. Тако сам постала заљубљеник ове врсте слободе коју пружа одмор на точковима" признаје Верица.

(мондо.рс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Карадоз

31.08.2016 10:18

Одусевљен сам познавањем страних језика..прије свега Албанског.. то се сад уци у сколама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

31.08.2016 10:28

За све и сваког се придаје велики значај , дајте нам да једемо. Многи од нас је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

педја

31.08.2016 11:17

Мозе ли ми неко реци ко су ови ликови?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

31.08.2016 15:36

Ако је камп приколица није никако могао доци до волана и кренут тако ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

31.08.2016 17:37

Па зна свако да препозна албански а сад као и обицно људи који овакве коментаре остављају злоцин над србима не сматрају злоцином.Стеца знамо ми то па смо на опрезу

ОДГОВОРИТЕ