Гоца брани сина: Мирко је као његов отац

Мирко Шијан, син пјевачице Гоце Божиновске и убијеног вође сурчинског клана Зорана Шијана, послије неког времена поново је привукао пажњу јавности својим бунтовничким понашањем.

Забава 30.08.2016 | 10:59
Гоца брани сина: Мирко је као његов отац
Он је на свом профилу на Инстаграму објавио видео снимак на којем вози мотор и диже га на задњи точак, при великој брзини и насред прометне улице.

Због тога се огласила и мама Гоца. Она је изјавила да му никада није дозвољавала да вози моторе, али да он искористи прилику за то када она није код куће.

"Он ни сада не признаје ништа. Само ме онако пита 'Јеси ли сигурна да сам ја'. Када је имао свега три године возио је мали мотор који и данас чува као успомену. Одувијек је волио и возио моторе, иако му ја то браним", рекла је пјевачица.

Она је додала да је Мирко одувијек волио брзу вожњу.

"Њега такве ствари привлаче, све што подиже адреналин. Наравно, да као и свака мајка бринем, али шта ћу. Њега је Зоран док је још био мали учио да вози скутер. Он је за сва та лудила рођен, не могу ту природу да обуздам", објаснила је Божиновска и наставила:

"Мирко има петљу за све. Он би пролетио кроз ватру ако треба. Без страха голом руком ухвати змију, и то отровницу. Такав му је био и отац. Сјећам се Зорана када је возио мотор по оним планинама у Црној Гори. То је стрмина, а он иде мотором и спушта се без страха. Мирко је повукао тај ген да воли изазове и ту не могу ништа", завршила је.

(Ало.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар