Права животна драма Верице Ракочевић

Креатрока Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић замало нису настрадали у Македонији док су на обали Охридског језера спавали у камп приколици којом су путовали.

Србија 30.08.2016 | 09:36
Права животна драма Верице Ракочевић
Почетак њихове љетње авантуре није био нимало пријатан, али то их није обесхрабрило да наставе пут.

"Негде око један послије поноћи Вељко ме је пробудио, ставио ми руку на уста и рекао да су неки људи поред кампера. Претрнула сам и још више ме је обузео страх када сам чула да нам на албанском псују српску мајку. Најјезивији дио разговора је био када су се договарали да ли да запале кампер или да уђу и да нас убију", препричала је Верица овај немили догађај и додала.

"Заиста сам поносна на Вељка, који је био толико присебан да је пузећи дошао до волана, у секунди разгрнуо завјесу са шофершајбне и упалио кампер. Нисмо стајали све док нисмо прешли грчку границу. Македонци су дивни, топли и срдачни људи и ово нема везе са њима", каже креаторка, која није дозволила да јој остатак одмора буде обојен страхом због свега што су преживели у Македонији.

Она и Вељко су своју камп приколицу паркирали на Крфу, где су уживали у купању, сунчању и осталим морским уживанцијама.

Иако није била присталица оваквог начина путовања, Верица се заљубила у камперски начин живота.

"С озбиром на моје пређашње навике, када је мој одмор подразумјевао само ризорт у коме имам све погодности, са великом резервом сам прихватила одлазак на море кампером, што је, наравно, била Вељкова идеја. Да му не бих звоцала, потрудио се да изнајми луксузни кампер, много већи него што нам је реално било потребно. Тако сам постала заљубљеник ове врсте слободе коју пружа одмор на точковима", признаје Верица.

(Хело)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Дане

30.08.2016 07:51

Баш ти стоји тај Вељко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педофил кад је жена

30.08.2016 08:11

А што не стоји? Кад може ђеду стојати балавица, што не може И њој балавац? Није резервисано само за мушкарце.

Name

кондор

30.08.2016 08:00

Боже страхоте! Само ми није јасно како ову "драму" преживјеше. Дивна прилика да се мало нађе у овом јаду од медија, па да сазнамо како воли да љетује. Сачувај боже, не зна се ко је болеснији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера

30.08.2016 09:04

Како су само паметни и албански разумију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна

30.08.2016 09:51

Верица је с Косова.

Name

ре вера

30.08.2016 11:21

Може се запослити у Еулеxу пошто познаје Албански језик.

Name

Зоол

30.08.2016 10:13

Срећа па течно разумије и Албански језик.Бабетина жељна пажње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО В .

30.08.2016 10:42

Пузао и упалио кампер,бабетина и маркетинг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стана

31.08.2016 12:51

А,каква мрзња!! Како се огласавају само они који немогу имати ни младје ни старије!! Ста се кога тице,ко коме стоји или не стоји! Кад сенилни старци у седмој деценији растуре брак и узму балавицу, то је у реду!! Проклети Балкан и заостали турцизам, никад га искоренити!! Треба своје смеце цистити,а не тудје!! Заболе Верицу и Вељка ,ста ви коментарисете! Нико не помиње њен рад и хиљаде хаљина урадјених,сто су светски бренд,а то сто је са младјим мускарцме да!!Срамно!

ОДГОВОРИТЕ