Са Тонијем сам била срећна и прије богатства

Популарна фолкерка лето проводи у свом селу Касидолу и веома се радује тим данима који је подсећају на детињство, показујући да је успех и новац нимало нису променили.

Занимљивости 29.08.2016 | 09:00
Са Тонијем сам била срећна и прије богатства
Телевизија, аутомобили, дворац, путовања - све то Драгана Мирковић је стекла, али никада не заборавља одакле је потекла. Иако обичан свет има утисак да Драгана има све у животу, она према свему томе има другачији однос и своје богатство другачије цени.
 
"Имам све у животу, а притом не мислим на материјално. Прво сам све сама створила. Ето, тако је испало. Имала сам среће. Помогла сам и својим родитељима и фамилији коме је нешто требало и пријатељима и многим непознатим људима сам помогла, и то је моја велика срећа. Срећна сам што могу да дам. Прво, добила сам породицу. Добила сам мужа. Нисам га тражила, једноставно се тако догодило. Тони Бјелић је апсолутно моја друга половина. Врло је сталожен, добар човек, поштен, вредан... Добила сам двоје дивне живе и здраве деце", каже Драгана која додаје да људи, нажалост, срећу везују за материјално.

"Али не мораш имати милионе да би био срећан. Ја сам са Тонијем била срећна и пре него што смо створили ово што сада имамо. Тони је живео у стану, као и сваки момак. Он је увек имао најјачи ауто у граду, и то је оно што је тада слободног момка интересовало. Онда смо и ми живели у том стану када сам се удала док нисмо купили кућу. Он стварно има таленат за бизнис, а ја нисам пословна жена, више сам уметничка душа. И ја сам имала тешке тренутке у животу и падове. Говорим о деведесетима. Млада девојка, нисам имала ничију помоћ, а одржавала сам толико породица. Ја сама! То је трајало. То није било годину дана, то су биле године. Мислиш да ми је било лако? Али успела сам", каже она, која ће бити чланица жирија треће сезоне „Пинкових звезда“.

Многе јавне личности које су биле чланови жирија таквих такмичења на крају су стекле негативну репутацију, а питали смо Драгану колико се плаши да то не буде и са њом случај.

"Нема разлога да се плашим. Искрена сам особа и код мене нема двосмислености. Па само луд човек то може да сматра негативним. Мене више брине физички и психички напор. Долазим у жижу интересовања, што никада нисам волела", каже искрено Драгана, која је и после одласка из „Гранда“ остала у пријатељским односима са Лепом Бреном.

"Она је жена професионалац. Нити она може нешто да уради због чега бих јој ја замерила, нити би она мени шта замерила. Друго, она мене не губи. Увек можемо да сарађујемо", каже Драгана.

Привођење у Хрватској због сликања

Драгана је недавно имала интересантан сусрет са полицијом у Хрватској.

Враћала сам се из Орашја са наступа. Ишли смо преко Хрватске. Тони није био са мном, већ ме је возио један момак са телевизије. И нормално је возио. Није правио прекршаје. И одједном цивилни ауто. Полиција и „Следите нас!“. Ја само знам да ми нисмо ништа погрешили и мирна сам. И зауставе нас и очекујем проверу. Отворимо прозор, а полицајци нам говоре: „Извините, препознали смо ауто, је л’ можете само да се сликате са нама?“ То је било тако слатко.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар