Кејн: Желим титулу и крај каријере у Тотенхему!

Центарфор Тотенхема Хотспур Хари Кејн рекао је да би желео да заврши каријеру у лондонском клубу.

Фудбал 28.08.2016 | 16:45
Кејн: Желим титулу и крај каријере у Тотенхему!
Кејн је прошле сезоне са 25 голова био најбољи стрелац Премијер лиге, а Тотенхем је у завршници првенства испао из борбе за титулу.

"Воле бих да останем у Тотенхему. Клуб је у одличној ситуацији, напредујемо и то је важно. Све док постоји визија и када се не продају играчи, ми напредујемо. Имамо добру групу младих играча са сјајним тренером, добрим тренинг центром и стадионом. Волео бих да останем у Тотенхему до краја каријере. Видећемо шта ће се догодити", рекао је Кејнза Скај Спортс.

Упитан да ли би се задовољио још једим пласманом међу прве четири екипе, Кејн је одговорио одрично.

"Желимо да будемо бољи него што смо били прошле године. Никога се не плашимо, не плашимо се ниједног противничког играча, ниједног менаџера . Уверени смо у наше способности. Ту смо, бићемо у врху и поново ћемо се борити за титулу. Клубови купују играче и мењају тренере када мисле да је то потребно. Довели смо неколико добрих играча и задовољни смо", рекао је он.

Кејн је додао да је екипа сваке године све боља, али да мора да остане концентрисана.

"Много је приче о Јунајтедима, Ситијима и Челсијима, новим менаџерима, новим играчима. Ми смо срећни што људи причају о њима и радићемо оно што радимо сваке недеље", навео је он.

Кејн је наступао за Енглеску на Европском првенству у Француској овог лета. Енглеска је у осими финала изгубила од Исланда, а Кејн је одбацио наводе да је његова лоша физичка припремљеност утицала на резултате државног тима.

"Европско првенство је потпуно другачије искуство, били смо узбудјени што учествујемо и играмо пред енглеским навијачима и штета је што су се тако одиграле ствари. Понекад у фудбалу не знате због чега се нешто догодило, или шта се догодило. Све се брзо десило и тешко је било прихватити све то. Али, то је било искуство, то је фудбал, у фудбалу има успона и падова", рекао је Кејн.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар