И Андрија Делибашић на клупи црно-бијелих!

Марко Николић након победе над Радом потврдио да ће се некадашњи центарфор прикључити стручном штабу. О одласку Радовића у Легију - наредних дана.

Фудбал 28.08.2016 | 15:45
И Андрија Делибашић на клупи црно-бијелих!
Љубиша Ранковић враћа се у стручни штаб Партизана после једне и по године одсуства, а ново лице у наставку сезоне биће Андрија Делибашић (35), човек који је на дебију црно-белих у групној фази Лиге шампиона (сезона 2003/04) био стрелац сва три гола у дуелима са Портом и Олимпиком из Марсеја (против Реала је било 0:1 и 0:0).

"Тачно је, имате ексклузивну вест", одговорио је Марко Николић на питање репортерке ТВ Арена спорт, након 4:0 (2:0) у првенственој утакмици са Радом.

"Са Ранковићем сам већ сарађивао, имам све разлоге овог света да га вратим у стручни штаб. Андрија Делибашић је играч из успешног периода Партизанове историје, на почетку је тренерске каријере...".

Делибашић се опростио у дресу Сутјеске, марта 2015. године, након чега је кренуо у тренерску школу при Фудбалском савезу Црне Горе.

Партизан је у суботу увече "начео" Рад после само два минута и лагано стигао до убедљивог тријумфа, уз напомену да су гости почетком другог полувремена остали без искљученог Батеса.

"Веома важна, на крају и убедљива победа. Честитам играчима који су уложили велики труд, у крајњој линији постигли четири гола, а честитам и публици, која нам много помаже у тренутној ситуацији", прокоментарисао је Николић, који је у 33. минуту искључен због бурног протеста.

Предстоји двонедељна пауза, а у оквиру ње и крај прелазног рока.

Пре неколико дана појавила се прича о могућем повратку Мирослава Радовића у пољску Легију, која ће се такмичити у Лиги шампиона.

"То су ствари које ће бити решене у наредна два-три дана. Време је да се мало радујемо победи, а о кадровским стварима ћемо касније".

Николић је поновио да није реално да у Хумску 1 стигне још неко појачање.

"Лимитирани смо финансијама и бројем лиценци. Овог лета су већ ангажована десеторица играча, што је много. Морао би прво неко да оде, да бисмо неког другог довели... Мада, добар играч увек добро дође".

Партизан је из уводних седам кола сакупио 10 бодова, забележивши три победе, реми и три пораза. Црвена звезда на првом и Војводина на другом месту за сада су "испустиле" само по два бода, црно-бели већ 11.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар