Звездин директор као да је у земљу пропао! Гдје је Терзић?!

Звездан Терзић је у јуну пред медије излазио са гомилом обећања, а сада га нема нигде. Генерални директор је дужан да крах црвено-белих објасни навијачима и јавности.

Фудбал 27.08.2016 | 23:15
Звездин директор као да је у земљу пропао! Гдје је Терзић?!
Црвено-бели су прерано завршили мисију на међународној сцени, а великог удела у томе имају челни људи клуба. Да ли ће Звездан Терзић прихватити одговорност за елиминацију Звезде из Европе већ у августу? Генерални директор је помпезно најављивао да ће првак Србије покушати да се домогне Лиге шампиона, а да је пласман у Лигу Европе реалан циљ. Терзић се од почетка евро-квалификација није оглашавао, а после лаког испадања од Сасуола би морао то да учини.

Очајна посета на стадиону је реална слика, а узрок за то су слаби резултати. Људи неће на Звездине мечеве, па су црвено-бели морали да деле карте како би против Сасуола дошло око 20.000 људи. Сцена која је претходних година била незамислива. Ко је крив за разочарање људи и како ће те исте навијаче вратити с обзиром на то да се на стадиону “Рајко Митић” неће играти европске утакмице до јула следеће године?

Странци, помпезно најављивани у прелазном року, потпуно су подбацили! Довођени су без обештећења, али су им зато даване велике плате, много веће од домаћих играча. Уложени новац нису оправдали, штавише потпуно су подбацили. У Звезди су приликом њихових промоција задовољно трљали руке, али би сада пожелели да их нису ни ангажовали. Ко је одговоран за њихово довођење и због чега они заузимају место нашој деци?

Кључно је питање шта ће бити са тренером? Он је пре почетка квалификација добио играче које је желео, а у биографији ће му остати записано да је само два пута савладао Валету. Велики успех, нема шта. Али, памте се историјска испадања од Каирата у првом колу (!) квалификација за Лигу Европе, па Лудогореца, Сасуола, чачанског Борца у Купу, победе од 6:2 (полувреме 0:2) против ОФК Београда.

Осветила се изјава за Лудогорец

Звездан Терзић је пре две године изјавио да би Звезда лако избацила Лудогорец да је УЕФА није суспендовала због финансијских проблема. Генерални директор је још додао да би црвено-бели сигурно играли у Лиги шампиона. Ове сезоне се та изјава Терзићу вратила као бумеранг, па је бугарски шампион избацио Звезду и ушао је у елитно такмичење.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар