Божовић: Знате како је говорио друг Тито...

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је његова екипа гајила наду да може да победи Сасуоло у реваншу плеј-офа Лиге Европа у Београду.

Фудбал 26.08.2016 | 16:00
Божовић: Знате како је говорио друг Тито...
"Гајили смо наду да можемо да победимо Сасуоло, али рано примљен гол нас је пореметио, па је после било психолошки тешко да се вратимо. На крају ми је драго што смо изједначили и што нисмо изгубили. Немам шта да замерим играчима, борили су се колико су могли", рекао је Божовић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1 са италијанским Сасуолом у реванш мечу плеј-офа за Лигу Европа и тако завршили учешће у Европи.

У првој утакмици прошлог четвртка Сасуоло је на свом терену победио са 3:0.

"Јуче сам овде говорио да се нисмо борили у првом мечу, да нисмо довољно трчали. Читава екипа није била у добром стању, а ја не знам разлог тога. Нисмо им пружили отпор и то нас је посебно коштало. Можда смо били мало уморни, јер смо одиграли 10 утакмица за 40 дана. На то нисмо баш навикли, а и имали смо играче који су касно дошли", рекао јеБожовић.

Он је рекао да мисли да "ова екипа Звезде има будућност уз одређене корекције" и додао да су црвено-бели ове сезоне "покушали да направе резултат у Европи".

Публика је на стадион "Рајко Митић" звиждуцима испратила Пабла Моучеа и Џона Руиса када су излазили из игре.

"Публика има право да искаже незадовољство, али ја сам тренер. Нисам видео ко није желео да игра. Можда је неко слабије одиграо, али није био играч који није имао жељу да игра", казао је Божовић.

Упитан да ли ће наставити да са "истим жаром и жељом" води црвено-беле, Божовић је рекао да има.

"Знате како како је говорио друг Тито – 'Радимо као да ће бити 100 година мира, а спремамо се да сутра буде рат".

На питање да ли ће Александар Катаи напустити клуб, Божовић је рекао да "не зна шта ће бити".

"Зависи од понуде. У суштини, Звезда је претходне године највише зарадила од продаје играча. Ситуација је таква да мора од тога да живи. Када дође приватизација и када неко да паре, Звезда ће онда моћи да задржи играча", казао је Божовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар