Дјевојке, не заваравајте се...

Ако му се стварно допадате, НИКАД неће бити "превише заузет" за вас.

Здравље 26.08.2016 | 09:56
Дјевојке, не заваравајте се...
 Кад нисте у вези, постоји неколико ствари на које непрестано морате да се подсећате:

1. Љубав постоји. Добри момци такође. Тамо негде.

2. Можете да будете срећни и ако нисте у вези.

3. Ако се мушкарац који вам се допада понаша као да му није стало до вас, то је зато што му - НИЈЕ СТАЛО ДО ВАС.

И иако здрав разум каже да је овде све јасно, да јасније не може бити, није на одмет утврдити градиво повремено. Нарочито кад је о овом последњем реч. Јер, жене се (исувише) често (из неког необјашњивог разлога) заљубе баш у такве мушкарце.

Па, подсетићемо вас још једном...

Тај очајнички покушај да мушкарца за којег сте заинтересовани претворите у некога ко је заинтересован за вас понекад је последица непријатне усамљености, али и потребе за самодоказивањем, јер ако вам нико не каже да сте "слатки" нема шансе да стварно јесте? Па, не. То колико сте дивни и колико вредите нема никакве везе са тим да ли ће неко други то приметити, па макар тај "други" био и мушкарац за којег сте заинтересовани. И то је прва важна лекција.

Али, ово је тако лако понекад изгубити из вида... И кад се то деси, онда је још лакше склизнути у следећу глупу грешку: младић вам шаље "помешане" сигнале, а ви их протумачите онако како (мислите да) вама одговара.

Обично почиње овако: Упознали сте се, он је био врло, врло заинтересован, изашли сте једном и било је сјајно и... ништа. Прошла је читава вечност, а он се не јавља.

Или, што је још горе, непрестано вас засипа порукама, прави планове, али се ти планови сваки пут изјалове у последњем тренутку. Или је увек расположен да се види са вама у већем друштву, али никако да се видите насамо.

Свака од ових ствари значи само једно: није заинтересован за вас.

Чиме год се бавио у животу, мушкарац никад неће бити превише заузет за жену која му се допада.

Помериће планине, урадиће немогуће - да би провео пет минута на миру са њом.

Ако му је стало до вас, бићете тога свесни у сваком тренутку. И кад сте заједно, и кад је он на послу, и кад је на службеном путу. И кад је уморан, и кад је нервозан. И кад је срећан. И кад није. И кад се то деси, знаћете да нема разлога за бригу. И неће бити потребе да саму себе уљуљкујете лажима.

А ако онај са којим сте тренутно у каквој-таквој вези не чини да се осетите као да сте драгоцени, одлазите. Јер такве ствари се десе или не. Ако тог осећаја нема, не постоји ништа што можете да урадите да га постигнете. А свака од нас заслужује да се осећа тако.

(Мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар