Оженио пуницу, а онда нас још више изненадио

Сурај Махто (22) се нашао у жижи јавности у јуну када је напустио своју супругу Лалиту и оженио се њеном мајком, четрдесетдвогодишњом Асхом Деви.

Свијет 26.08.2016 | 07:54
Оженио пуницу, а онда нас још више изненадио
Необична афера почела је када је госпођа Деви посјетила младенце у селу Пураини у савезној држави Бихар у Индији прошле године.

Она се бринула о Сурају када се разболио и њих двоје су се заљубили једно у друго. Знали су да је њихова љубав забрањена, али су се и даље чули телефоном и причали сатима када се Асха вратила кући.

Сурајева супруга Лалита је открила да су њена мајка и муж имали аферу и припријетила је мајци да се држи подаље, али је она није послушала.

Лалитин отац, који ради у фабрици у Делхију такође није успио да спријечи ту страствену аферу. Чак су се и становници села у коме Сурај живи бунили, али није вриједило.

Сурај и Асха су побјегли и вјенчали се, али су послије свега два мјесеца схватили да су направили велику грешку.

"Схватио сам своју глупост. Направио сам грешку, али је више никада нећу поновити у будућности. Сада је више не посматрам као жену, већ се понашам према њој као према мајци" рекао је Сурај за Даилy Маил, а преноси Блиц.

Додао је и да би клечао на кољенима и молио Лалиту да га прими назад. Њих двоје имају и сина заједно.

Асха би такође жељела да поништи своја дјела.

"Више га не третирам као сина, већ као зета. Већ смо поднијели захтјев за развод и ја желим да се вратим мом мужу што је прије могуће" рекла је она.

Извор: Аваз/Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бајко Малборанко

26.08.2016 08:59

Па ти си идеалан за моје владе малтене за кума да те узмем овакву акробацију ни Скрба ни Спирке не би били у стању да направе. Мозда Стевандиц он није гадљив ни на ста ал давно је просло вријемw Рајка Васица ти би га мого достојно замјенит. Додји и бирај министарство које хоцес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.08.2016 10:23

Ала брате ал си оптерецен!

Name

ИСТИНИТО.

26.08.2016 13:14

ВЕШТИЦЕ ИМАЈУ велику моћ!ЈОШ један доказ!запасала јој млада јунетина.

Name

пинтер

26.08.2016 18:08

Ово су лудаци

ОДГОВОРИТЕ