Нико неће да прода штопера Челсију!

Лондонски клуб већ трећи прелазни рок покушава да доведе штопера који ће поправити игру у дефанзиви, али на која ког "врата да покуцају" нема одговора.

Фудбал 26.08.2016 | 13:00
Нико неће да прода штопера Челсију!
Ни трећи прелазни рок Челси не успева да доведе штопера који би могао да поправи игру овог тима.

Истина, у претходна два на "Стамфорд Бриџ" су слетели Папи Ђилобођи из Нанта, а онда и Мет Мјазга који је стигао из Њујорка. Први је већ продат у Сандерленд, док Антонио Конте још размишља шта да уради са Американцем на кога не може да рачуна као на кључног играча одбране.

То није оно што је потребно Челсију.

Летњи прелазни рок 2015/16 и зимски исте сезоне обележила је јурњава за Џоном Стонсом, а ни издашне понуде нису задовољиле Евертон, па је он на крају завршио у Манчестер ситију. За рекордан трансфер за једног дефанзивца.

Челси се у овом прелазном року окренуо Леонарду Бонућију, који је брзо поручио да не мрда из Јувентуса, па Калидуу Кулибалију из Наполија, а потом и Николи Максимовићу из Торина, али ни са овим тимовима није било договора око "откупа", па је последњи штопер који је доведен у везу са Челсијем - Алесандро Ромањоли из Милана.

Међутим, изгледа да ни од тога неће бити ништа.

Из италијанског клуба су поручили да су добили понуду Челсија од 35 милиона евра (плус бонусе) за овог фудбалера, али да су одлучили да је одбију јер верују да ће у наредним годинама зарадити још више од њега.

"Ромањоли није на продају. Из тог разлога нећемо водити преговоре о њему. Клуб се захваљује Челсију и нада се да ће у наредним годинама наставити добру сарадњу са њима", поручили су у саопштењу челници Милана.

Антонио Конте је у прва два кола Премијер лиге забележио победе, а штоперски тандем су чинили Гари Кејхил и Џон Тери. Међутим, то не улива поверење, а занимљиво је да је Челси примио гол на свакој од претходних 13 утакмица, што је њихов најгори низ још од 1961. године.

Поставља се питање, шта би било са Челсијем да на крају није продужен уговор са Џоном Теријем?

ШТОПЕР

Осим Џона Терија и Гарија Кејхила, који су први штопери Челсија, Антонио Конте може на тој позицији да користи и Бранислава Ивановића, који је то играо на мечу Лига Купа. Ту је и Курт Зума који је се опоравља од повреде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар