Ђурђевић: Горим од жеље да истрчим на терен!

Нови фудбалер Партизана Урош Ђурђевић нестрпљив је да дебитује у црно-белом дресу.

Фудбал 25.08.2016 | 11:30
Ђурђевић: Горим од жеље да истрчим на терен!
Бивши млади репрезентативац је у понедељак представљен у Хумској, у коју је стигао после две године у Европи где је играо за Витесе и Палермо.

"Заиста нисам очекивао да ћу наићи на овако добар пријем код саиграча, почевши од најмлађег Влаховића, па све до најискуснијих Илића, Божинова, Радовића. Цимер ми је Урош Дамњановић, кога знам још из Рада. Годину дана је млађи од мене, али смо играли заједно и за омладинце и за први тим код садашњег шефа струке Марка Николића. Тада смо се сјајно слагали на терену, па нема разлога да сада не буде и боље, јер смо уосталом искуснији за три године", рекао је Ђурђевић.

Он ће у црно-белом дресу дебитовати против клуба у којем је поникао, Рада.

"Осећам се феноменално и једва чекам да дебитујем, надам се да ће то бити баш овог викенда против мог бившег клуба. Горим од жеље да истрчим на терен. Одмах после потписивању уговора и промоције прикључио сам се саиграчима у Земунелу и наставио нормално да тренирам. Радим са екипом јер нисам прекидао рад током лета, тако да сам у тренингу. На стручном штабу је да одлучи колико сам спреман", додао је нови нападач Партизана.

Партизан у суботу дочекује Рад (19х), у мечу седмог кола Суперлиге Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар