Легија води Радовића и Вијеиру?!

Пољска Легија могла би да одведе два битна играча Партизана и Црвене звезде због пласмана у Лигу шампиона.

Фудбал 24.08.2016 | 22:00
Легија води Радовића и Вијеиру?!
Како преносе пољски медији, клуб из Варшаве је заинтересован да врати свог бившег капитена Мирослава Радовића, који је овог лета стигао у Партизан, као и за једног од најбољих стрелаца Звезде Уга Вијеиру.

Легија је у уторак увече елиминисала ирски Дандалк у плеј-офу квалификација и вратила се у елитно такмичење први пут од 1995. године.

То је донело пољском тиму око 15 милиона евра, што ће Легија свакако искористити да се појача за борбу са најбољим клубовима Европе.

Иако је Радовић далеко од форме која му је донела статус легенде у Варшави, нема сумње да ће много значити Легији. Радовић је одиграо 330 утакмица и постигао 78 голова током девет година у дресу Легије.

Клуб је напустио у фебруару 2015. и прешао у кинески Хабеи који је водио Радомир Антић, а овог лета се вратио у Партизан, из којег се управо и преселио у Варшаву 2006. године.

С друге стране, Вијеира је прошле сезоне поделио титулу првог стрелца Суперлиге Србије са Александром Катаијем, обојица су постигла по 21 гол за Звезду.

Током целог лета се спекулише о одласку Португалца, а то ће се скоро сигурно догодити ако Звезда не избори пласман у групну фазу Лиге Европе.

За то ће јој бити потребно чудо у четвртак увече на "Маракани", јер мора да надокнади три гола заостатка из Сасуола.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар