Норвешка премијерка ловила Покемоне у Словачкој

Норвешка премијерка Ерна Солберг искористила је данас паузу између својих званичних обавеза у Братислави и отишла у стари дио словачке престонице како би ловила Покемоне.

Свијет 24.08.2016 | 14:48
Норвешка премијерка ловила Покемоне у Словачкој
Солберг је у друштву тјелохранитеља, виших норвешких званичника и телевизијских екипа, искористила дио слободног времена између два састанка и шетала Братиславом гледајући све вријеме у свој мобилни телефон, што се може видјети на телевизијским снимцима.

Премијерка је изјавила да је покушала да се "докопа најрјеђих Покемона", због чега неки играчи те игрице морају да пређу чак до десет километара.

Солберг, која је раније била позната као љубитељ игрице "Кенди Краш", прошле је недјеље изјавила да је постала фасцинирана Покемонима дан након што је у два интервјуа изјавила да не игра ту игрицу.

"Моја млађа сестра ме изазвала да играм након што је пронашла једног Покемона на мом балкону", изјавила је премијерка за дневни лист "Афтенпостен".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО Микиц

24.08.2016 16:21

И то су дипломате сто лове Покемена. Полудио овај свијет прије своје пропасти. Зели да ухвати дјавола сто се Покоменом зове. Узалуд. Дјаво је брзо од својих прогонитеља!

ОДГОВОРИТЕ