Вечерас Србија дочекује олимпијце

Свечани дочек српских спортиста поводом освајања медаља на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру биће уприличен вечерас у 20 сати испред Дома Народне скупштине у Београду.

Србија 23.08.2016 | 08:23
Вечерас Србија дочекује олимпијце
Локација је промењена јер балкон Градске скупштине не може да издржи велики број спортиста, па ће грађани имати прилику да испред Дома Народне скупштине поздрави мушку и женску кошаркашку репрезентацију Србије, ватерполисте, одбојкашице, Давора Штефанека, Тијану Богдановић, Ивану Шпановић и кајакаше Марка Томићевића и Миленка Зорића.

"У жељи да на прави начин дочекамо наше хероје, као и због рекордног броја добитника медаља, свечани дочек наших олимпијаца биће организован испред Дома Народне скупштине. Очекујемо велики број људи и сигурни смо да ће ово бити један од најспектакуларнијих спортских дочека до сада. Наши олимпијци су то заслужили и позивам све грађане да у што већем броју дођу да поздраве њихов успех", рекао је директор "Беоком сервиса" Дарко Главаш.

Музички програм дочека почеће у 19 сати на бини испред Скупштине Србије, а појављивање олимпијаца очекује се сат касније.

Србија је на Играма у Рију освојила укупно осам медаља - две златне (Давор Штефанек, ватерполисти), четири сребрне (текводискиња Тијана Богдановић, кошаркаши, одбојкашице и кајакаши) и две бронзане (кошаркашице и Ивана Шпановић).

Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ре

23.08.2016 07:19

Ваљда и БиХ дочекује своје. Стамота је не дочекати људе са екскурзије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

23.08.2016 11:38

Изкоје се ти земје јаљас?

Name

ре Ре

24.08.2016 08:20

Из сопствене !