‘Проституција и наркотици треба да се легализују!’

Поп певачица Романа Панић била је неко време у медијској илегали, али се поново вратила и у интервјуу за дневни лист Ало! открила да је забринута због све веће присутности проституције и наркотика на естради.

Забава 19.08.2016 | 11:07
‘Проституција и наркотици треба да се легализују!’
“Естрада увек испада да је најгора, само зато што се јавно приказује и види све оно што се дешава унутар ње. Наравно да наркотика и проституције има у већој мери на естради, а свакако има и у другим сферама, које нису медијски експониране као певачка”, рекла је Романа за Ало! и признала да мисли да би проституција и наркотици баш због тога требало да се легализују. 

 “Понекад мислим да доста тога треба да се легализује, јер све што је забрањено ствара неку фаму. За то сам да проституција треба да буде легализована, а и марихуана”, изјавила је певачица и додала да је због све више убистава и насиља, овај период најгори до сада.

“Људи се убијају из разочарања, услед недостатка вере и концентрације. Убијају нас разним информацијама, нажалост, млади људи не живе у будућости, већ у прошлости, па због тога долази до стравичних случајева.”

Панићева је за крај открила да не верује у политику, као и да сматра да у свим земљама света има корупције, па тако и код нас.

Трачара
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар