Лопови однијели драгоцјености из стана тенисера!

Супруга тенисера Јанка Типсаревића, Биљана, прошлог петка, враћајући се са ћеркицом Емили са вечере, чула је да неког има у кући. А онда су лопови побегли кроз двориште, сазнаје „Блиц“.

Забава 18.08.2016 | 08:22
Лопови однијели драгоцјености из стана тенисера!
Док је наш тенисер Јанко Типсаревић био у Кини, где је играо челенџер који је и освојио, у њиховом дому у Новом Саду дешавала се права драма! Два маскирана мушкарца обила су браву, а потом и упала у породичну кућу у којој тенисер живи са супругом и ћеркицом Емили.

 - Биљана је била на касном ручку са пријатељима, а када су се враћали кући, чули су да некога има у дворишту. Чим су ушли у кућу, имали су шта и да виде. Све је било разбацано и испремештано, а лопови су однели слике које су за Типсаревиће имале сентименталну вредност и много су им значиле. Када су чули да се Биљана и пријатељи приближавају кући, одмах су побегли, а у дворишту су побацали неке од ствари које су планирали да украду - прича наш извор.

Сви су били у шоку, али су се прибрали и одмах позвали полицију, која је стигла на лице места и потом читаву ноћ, а и сутрадан, провела у кући Типсаревића у Новом Саду.

- Полиција је одмах стигла, направила записник и пописала шта је украдено и узела отиске. Потом су умирили све јер је било најбитније да се ћерка брачног пара Типсаревић Емили не потресе и да се због ње не диже паника - додаје добро обавештен извор.

Цела кућа је покривена камерама, тако да то умногоме полицији олакшава читав случај. Породица Типсаревић верује да ће се драма убрзо завршити и да ће полиција што пре наћи лопове.

- Биљана је одмах јавила Јанку шта се догодило, он је потом унајмио обезбеђење како би 24 сата чували породицу. Био је ужаснут, али смиренији јер зна да је породица безбедна и да су сви били ван куће када се то догодило. Истрага је у току и они верују да ће полиција убрзо наћи починиоце - каже извор „Блица“.

Јанко је у недељу, 14. августа, освојио турнир у Кини и то им је, након овог страшног догађаја, поново вратило осмех. Позвали смо Типсаревиће и замолили их да нам опишу како је све то изгледало, али су само рекли:

- Молимо вас, разумите нас. Немамо коментар. Хвала вам.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар