Џони Деп и Амбер Херд договорили споразумни развод брака

Холивудски глумци Џони Деп и Амбер Херд постигли су договор о споразумном разводу брака према којем је глумица пристала да повуче тужбу о породичном насиљу за седам милиона долара, пренео је сајт ТМЗ.

Забава 17.08.2016 | 09:25
Џони Деп и Амбер Херд договорили споразумни развод брака
Деп (53) пристао је да плати тај износ као и трошкове адвоката да би се окончао брак.

Амбер Херд је у мају покренула бракоразводну парницу у којој је као разлог навела породично насиље, прецизирајући да ју је супруг гађао мобилним телефоном и погодио у лице.

Деп и Амбер Херд (30), који су се венчали почетком 2015. године, упознали су се три године раније док је глумац био у невенчаном браку с француском глумицом и певачицом Ванесом Паради, с којом има двоје деце.

Холивудски глумац, добитник три Оскара, познат је по улогама необичних и ексцентричних ликова какви су јунак филма "Свини Тод: Паклени берберин из улице Флит", Џек Спароу у серијалу "Пирати са Кариба" и Вили Вонка у филму "Чарли и фабрика чоколаде".

Амбер Херд која је глумила у филму "Зомбиланд", 2010. је у говору на свечаности једне америчке организације хомосексуалаца и лезбејки (ГЛААД) објавила да је бисексуална: "Волим кога волим, а најважније ми је каква је то личност".

Б 92
фото: геттy

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

оскар

17.08.2016 11:35

Три пута је номинован за оскара, а није га добио ниједном. Дакле, нема оскара.

ОДГОВОРИТЕ