Видео - Миланова генералка успјела: Луиз Адријано кобан по Бундеслигаша!

Росонери успешни у последњем тесту пред отварање сезоне против Торина.

Фудбал 15.08.2016 | 09:30
Видео - Миланова генералка успјела: Луиз Адријано кобан по Бундеслигаша!
Милан је забележио победу у последњем пријатељском тесту пред почетак Серије А. Росонери су у Фрајбургу савладали истоименог локалног бундеслигаша са 2:0. Јунак победе је био бразилски нападач Луиз Адријано који је постигао оба гола.

Росонерима је ово била последња провера пред почетак нове сезоне у Серији А и првог кола у којем играју против Торина предвођеног њиховим донедавним тренером СинишомМихајловићем. Иако је у питању генералка, тренер Монтела није почео утакмицу са најјачим тимом.

Милан је заиграо у саставу: Донарума - Калабрија, Палета, Антонели, Де Шиљо - Куцка, Локатели, Бонавентура - Хонда - Бака, Луиз Адријано. У наставку су шансу добилиМонтоливо, Абате, Поли, Бертолаћи, Гомез, Ели, Заналето, Матри и Видо.

Нови-стари бундеслигаш је боље отворио меч и био бољи ривал у уводних 25 минута са конкретнијим покушајима ка голу ривала, али су Росонери потом успоставили баланс на терену и у 39. минуту стигли до вођства. Бонавентура је лансирао Хонду ка голу Фрајбурга, а Јапанац је мајсторском повратном лоптом пронашао Луиза Адријана на петерцу. Бразилац није пропустио зицер… Само пет минута касније, Луиз Адријано је дуплирао предност Росонера. Катастрофалан кикс Булута је претходио голу. Бразилски нападач је пресекао повратну лопту неопрезног дефанзивца Немаца и опет био прецизан у стопостотној шанси.

До краја је Монтела битно изменио тим, пружио шансу и неким млађим играчима, а најбољу шансу за трећи гол је пропустио 19-годишњи Лука Видо у самом финишу меча.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар