Главни јунак Гуче је Владимир Путин!

"Ја сам шеф", кратко и јасно пише на једној од мајица са његовим ликом, а поред њега, амерички председник Барак Обама је тек - сиромашни хармоникаш почетник, како је представљен на једној од мајица!

Србија 14.08.2016 | 21:25
Главни јунак Гуче је Владимир Путин!
"Путин, Путин, Путин... Људи траже само Путина, пар њих је купило овог Обаму са хармоником, а добро, стандардно добро иде и Тито. Воли га народ, али, Путина највише", каже продавачица на једном од штандова.

Од среде увече, када је у Гучи певала Цеца, над варошицом сијао месец, а свуда около, у Лучанима, Пожеги, Чачку, Косјерићу, Ужицу, у исто време киша плавила улице а град убијао летину, у Гучи су сигурни у још једно:

"Те ноћи Гучу је спасио Путин", гласи теорија установљена у Гучи још у среду око поноћи.
 
"Како", питају други који у ову теорију  не верују.

"Исто онако како је у Москви сваке године за параду лепо време, тако је обезбедио и да у Гучи не падне кап кише у време када је у Пожеги, Лучанима и све до Ђераћа у среду увече био потоп", објашњавају први. 



Председник Саборског одбора Слободан Јоловић не помиње Путина, али, верује да је Гуча посебна. 

"Видели сте шта је било у среду увече, свуда около потоп, а у Гучи мирно летње вече, трубачко... То је знак да је Гуча свето место..."

И за Немицу Ирене Бернардо Гуча је посебно место. Она је прва Немица одликована у Гучи. Истина, није добила сјајни орден, али, њој је захвалница Гуче коју је добила прекјуче, већа од највећег одликовања. 

"Причам Немцима како је у Гучи, а они не могу да верују. Неке сам морала да доведем да им покажем Гучу па су ми тек тада поверовали. Овде сам доводила и немачку телевизију, да виде Немци шта је Србија. Јуче сам овде видела и упознала и пољубила и председника Додика, велики човек", каже Ирене која последњих 15 година није пропустила ни један једини дан Сабора трубача. 

"Први талас сабораша је стигао... Следећи стиже вечерас, у суботу ујутру, у недељу када ће овде бити све крцато, зато, људи дођите, видите, доживите Гучу, она је једна једина, непоновљива и није сваки дан", каже Слободан Јоловић, први човек Сабора.

(Информер.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

блбл

14.08.2016 20:24

Е јеси им имала ста и показати тим Њемцима. Парада јефтине брље и кица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

14.08.2016 21:41

Ова Немица боље да је змију пољубила уместо Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отпор

14.08.2016 22:08

Некада стварно се запитам па јесмо ми стварно оволико глуп народ јесмо ли ми стварно заостали толико...

ОДГОВОРИТЕ