Шта вам мушкарци никад неће признати?

Колико год вас мушкарац волео и лудео за вама, ипак постоји читав низ ствари које никада неће изустити у вашем присуству.

Свијет 14.08.2016 | 11:51
Шта вам мушкарци никад неће признати?
Одмеравају друге жене, али никада вам то неће признати

Баш као и заузете жене, и мушкарци одмеравају згодне комаде. Једноставно их, баш као и жене, привлачи нешто ново, узбудљиво, другачије – згодна жена коју ће потајно одмерити од главе до пете. Чак и када су у срећној вези, неће одустати од ове навике.

Пре него што су ствари постале озбиљне, проверавали су партнерку

Гледали су њен Фејсбук профил, гуглали њено име. Знају чак и шта је носила на матурској или пак пословној забави. Можда звучи застрашујуће, али неке фотографије партнерка је и ставила да би је други оцењивали.

Кришом гледају филмове за одрасле

Не пречесто, али повремено. И желе да и ви то нормално прихватите. Штавише, хтели би да им се и партнерка придружи у гледању омиљених филмова.

Обожавају када имате своје изласке с пријатељицама

Иако ће неки мушкарци можда мало глумити да им је жао што остају сами, у ствари уживају у слободи барем на једну ноћ. Воле с времена на време да остану сами у стану, уживају у утакмици, серији или играјући видео игре.

Ужасава их клупко косе у сливнику купатила

Ово никада неће признати, јер знају да и партнерка трпи много непријатности због њих.

Нису љубитељи кармина

Нарочито се ужасавају кад их партнерка, након што га обилно нанесе, пољуби. И 10 минута након “обојаног пољупца” имају осећај да им је кармин на уснама.

Примећују када им други мушкарци одмеравају девојку

И те како виде када им неки други мушкарац уочи и одмери партнерку. То сазнање им алармира мало понос и љубомору и окидач је за мачо заштитнички став.

Воле комплименте

Воле када им партнерка каже да изгледају фрајерски, да су згодни, неодољиви. А, наравно, обожавају и комплименте на рачун сексуалних вештина.

Нервозни су када први пут воде љубав са женом

Премда изгледају самоуверено и кул, размишљали су о томе како им је партнерка згодна и бојали су се да се секс не заврши пребрзо и да не испуштају чудне звукове.

Нису увек расположени за секс

Премда је уврежено мишљење да су мушкарци увек спремни на секс, то је далеко од истине. Партнерку никада неће одбити, али изведба због умора или стреса неће увек бити на нивоу.

Извор: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нормално

14.08.2016 10:41

Ненормално и обрнуто....

ОДГОВОРИТЕ