Ухапшен: Мајка намамила педофила!

Мајка једне девојчице намамила је педофила тако што му је уместо ћерке слала поруке на Фејсбуку. Он је девојчици слао и фотографије свог полног органа, а мајка га је после неколико дана дописивања позвала да се нађу у граду.

Србија 12.08.2016 | 22:30
Ухапшен: Мајка намамила педофила!
Међутим, на долазном перону Главне аутобуске станице, уместо девојчице сачекала га је полиција. Претресом стана на његовом лаптопу пронађен је порнографски материјал, а откривено је да је са пријатељима размењивао фотографије обнажене деце.

Драган Ж. саслушан је у Тужилаштву за високотехнолошки криминал, а тужилац је предложио да му се одреди притвор до 30 дана, због опасности да би боравком на слободи могао да понови кривично дело.


Ухапшен (Фото: Принтсцреен Пинк)

Како извор Курира из Палате правде наводи, он је на саслушању изјавио да није крив и да није извршио кривична дела која му се стављају на терет.

"Био сам убеђен да се не дописујем са дететом, већ са старијом женском особом, можда мајком или тетком детета. Никада се на тај начин не бих дописивао са девојчицом" правдао се ухапшени.

Он је потврдио и да је порнографски садржај пронађен у рачунару његов, али је тврдио да је фотографије чувао "само из знатижеље".

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

12.08.2016 21:30

...Одмах уз зид- метак у цело..

ОДГОВОРИТЕ