Сипа наставља борбу против аутомафије

Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту /СИПА/ данас су на подручју Источног Сарајева претресли објекте на четири локације.
Из Сипе је саопштено да данашњи претреси представљају наставак прошлоседмичних активности, када су извршени претреси објеката које користе лица која су ухапсили припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево приликом покушаја крађе скупоцјеног аутомобила "БМВ".

Босна и Херцеговина 12.08.2016 | 18:38
Сипа наставља борбу против аутомафије
Наведене активности ове и прошле седмице спроведене су у сарадњи са полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево и уз подршку полицијских службеника Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Претреси покретне и непокретне имовине извршени су с циљем прикупљања материјалних доказа да су осумњичена лица починила кривична дјела организовани криминал у вези са кривичним дјелом кријумчарење и тешка крађа.

Приликом претреса пронађена је и привремено одузета већа количина дијелова растављених возила, за које се сумња да су предмети из кривичног дјела тешка крађа.

У законском року Суду БиХ и Тужилаштву БиХ биће прослијеђени одговарајући записници и извјештаји о предузетим активностима, додаје се у саопштењу.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоол

12.08.2016 18:27

Хапсите оне који возе такве БМW а немају дана радног стаза.То је пут са друге стране али додјете до истих ових ухапшеним и јос горих од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ален форд

12.08.2016 19:05

Нисам чуо да су досадашње велики акције и афере уредиле плодом све ок док недодје до тужилаштво и ту је крај све пада у воду....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

14.08.2016 09:40

А висе не стављате слике ухапсених,срам их било ових из федерације ставили слику од постеног момка

ОДГОВОРИТЕ