Ћерка украјинског милијардера на удару због "глупих" изјава

Јулија Стакива има 23 године и једна је из гомиле “богате деце Инстаграма“.

Занимљивости 12.08.2016 | 13:13
Ћерка украјинског милијардера на удару због "глупих" изјава
Профил “богата деца Инстаграма“ последњих годину дана изазива разне контроверзе, због понижавања људи који имају мање финасијских средстава и приказивања бахатаог и раскалашног живота.

Јулија је ћерка милијардера из Украјине и тренутно живи у Лонодону. Са девет година добила је своју прву Луј Витон торбу и Гучи ципеле. Данас у њеном гардероберу могу се наћи ствари који вреде скоро два милиона долара.



“Људи су ме увек чудно гледали када сам била млађа, јер сам имала лепу одећу, али тек када сам почела да студирам схватила сам да не могу сви да приуште дизајниране ципеле и ташне“, казала је Стакива.

Инстаграм профил је отворила у току студирања и како је објаснила “има шта на њему и да покаже“.

Јулија сматра да кад имате новац онда имате слободу и немате границе.

“Има доста људи који ме мрзе зато што сам богата. Како могу да ме мрзе када ја нисам одабрала овакав начин живота? Рођена сам богата“, додаје она.



Укупно је потрошила преко 200 хиљада евра на козметичке третмане, а у септембру је заказала повећање груди за 230.000 евра.

“Сви могу да буду богати, али не могу сви да буду лепи. Знам да богати људи нису љубоморни на туђе ташне и ципеле, већ на туђи изглед. Зато ми је важно да будем лепа, мршава и да имам лепу косу”, мудрости су ове богаташице.



“Мислим да сви треба да почну са естетским операцијама док су још млади. Боље је да штедите за третмане лепоте, него да трошите паре на храну. Неки људи су храбри и не иду на операције. Мисле да је боље седети код куће, јести пицу и осуђивати мој начин живота. Ето, они једу пицу, а ја сам лепа”, истиче Јулија и открива: “Мој животни циљ је да будем успешна. Не могу да радим канцеларијски посао јер се превише добро облачим и јер сам превише образована. Пријатељи и породица ме виде као лидера, тако да мислим да не могу да радим за неког другог после факултета”.



Извор: Б92
Фото: брунцхнеwс.цом

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Доњуан

12.08.2016 14:29

Имам ја за тебе посао Јyлија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плавуса

20.08.2016 18:45

Интересантно,тек кад је посла на студије је схватила да немогу сви себи скупу одецу да приусте.

ОДГОВОРИТЕ