Развод године добио нови обрт

Развод Амбер Херд и Џонија Депа добио је нови обрт. Након модрица, оптужби за насиље, пијаних ноћи, продаје имовине, славни пар сада је поново на насловним странама таблоида због инцидента који се у суботу одиграо у канцеларији глумчевог адвоката.

Забава 11.08.2016 | 06:22
Развод године добио нови обрт
Тамо је заказано саслушање Амбер Херд, која је том приликом одбила да сведочи против Џонија. Адвокати славног глумца тврде да је 30-годишња глумица плакала и вриштала, те да није хтела чак ни да уђе у просторију где је саслушање требало да буде одржано.

 Правни документи које је портал ТМЗ имао на увид потврђују да је Амбер одбила да сведочи, иако је у канцеларији Џонијеве адвокатице Лоре Васер била од поднева до девет увече, као и да је одбила да преда документе које је адвокатица од ње тражила.

Глумчев правни тим сада тражи да се оптужба за насиље у породици коју је Херд поднела против Депа буде одбачена, или ће захтевати да глумици буде забрањено да сведочи када случај оде на суд следећег месеца.

Амбер је на заказано саслушање наводно дошла са два сата закашњења. Извори кажу да је хистерично плакала и вриштала, а у неколико наврата чак се и смејала.

Ипак, извори блиски глумици причају другачију причу. Они тврде да је Амбер била спремна да сведочи, али да јој то нису дозволили Џонијеви адвокати. Све време се налазила у просторији поред оне у којој су адвокатски тимови двоје глумаца скоро десет сати преговарали.

Медији су јуче објавили и да је Џони предао листу од преко 20 сведока који ће потврдити да Амбер лаже да ју је тукао. Међу њима су двојица полицајаца који су дошли у њихов стан у ноћи када је глумац наводно ударио своју супругу, као и двојица припадника обезбеђења из њихове зграде који тврде да на Амбер никада нису видели никакве модрице.

Подсетимо, Амбер је захтев за развод 15-месечног брака поднела 25 маја, а два дана касније и захтев за забрану приласка. У јавности се појавила у модрицама за које је тврдила да јој је нанео Џони.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар