Дирљива исповјест у писму навијачима

Најбољи тенисер света истиче да је тешко када због повреде и физичког бола будеш спречен да се такмичиш и постигнеш нешто што снажно желиш.

Србија 10.08.2016 | 18:17
Дирљива исповјест у писму навијачима
Новак Ђоковић је неочекивано брзо завршио учешће на Олимпијским играма у Рију, пошто је у првом колу поражен од Хуана Мартина Дел Потра са 7:6, 7:6. Најбољи тенисер света потом је у другом колу завршио учешће и у дублу са Ненадом Зимоњићем.

Највећа узданица Србије у Рију ипак није била потпуно физички спремна, а тек касније је процурела информација да је Новак имао повреду и да није могао да да максимум. Због тога је одустао и од турнира у Синсинатију, јединог Мастерса који му недостаје у каријери.

Новак се путем Фејсбук профила обратио навијачима и још једном се извинио, и саопштио да су му лекари саветовали строг одмор.

"Жао ми је што са вама морам да поделим вест о томе да ове године нећу играти на турниру у Синсинатију. Лекари су ми строго саветовали одмор и залечење повреде".

"Као професионални спортиста, увек дајеш све од себе да се фокусираш, тренираш, помераш своје границе како би остао у форми и дао свој максимум на терену. Најтеже је када због повреде и физичког бола будеш спречен да се такмичиш и постигнеш нешто што снажно и дуго желиш".

"Толико сам много дао тенису и спорту и толико добио назад од свих дивних људи које је тенис донео у мој живот, да могу само да будем веома захвалан. Тело има свој ритам, који морамо да ослушкујемо и да поштујемо, а он ме у овом моменту упућује на одмор и терапију".

"Као и увек, наставићу да градим снагу и даћу све од себе да се вратим јачи у наредним недељама. Хвала вам на подршци и љубави коју ми шаљете, чујем вас, читам вас и осећам све! Видимо се у Њујорку", поручио је Новак.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар