Лалатовић: Најавили смо да ћемо напасти и побједити!

"Партизан има сјајан тим, али је у малој кризи. Ја сам најавио да ћемо играти офанзивно, што смо и у радили", каже тренер Војводине после победе у Хумској.

Фудбал 08.08.2016 | 11:00
Лалатовић: Најавили смо да ћемо напасти и побједити!
Оно што је најавио, то је и учинио. Ненад Лалатовић је пре доласка у Београд на дерби утакмицу трећег кола Суперлиге против Партизана рекао да ће Војводина доћи да нападне црно-беле. Тако је и било, а на крају се Новосађани враћају кући са три бода. Победили су 3:1.

Новинар ТВ Арена Спорт констатовао је после утакмице у разговору са Лалатовићем да су играчи Војводине дошли у Хумску без икаквог страха од ривала.

"Не могу да кажем да нисмо поштовали Партизан, то је сјајан тим али је у малој кризи. Заслужују више бодова него што имају. Ја сам најавио да ћемо играти офанзивно, што смо и урадили. Играли смо са тројицом у нападу. Нисмо се уплашили. Честитам играчима, стварно су се борили. није лако победити два пута за четири дана, као ми у Бресту и на стадиону Партизана. Уз то смо примили само један гол", рекао је Лалатовић и истакао да је његов тим "апсолутно заслужено победио".

Који минут касније, док је разговарао са новинарима дневних листова и портала, из гостујуће свлачионице могло се чути весеље.

"Слави се, играчи имају право на то", задовољан је био Лалатовић.

Војводина после два кола (због одложене утакмице у Новом Пазару) има шест бодова, а успела је и да се пласира у последње коло квалификација за Лигу Европе.

На питање о амбицијама клуба, Лалатовић је рекао:

"Отишло нам је осам играча, још склапамо тим, али амбиције су нам све веће и веће".

Затим је наставио...

"Ми не летимо, сада смо у доброј форми, биће сигурно успона и падова и замора материјала. Немамо као Звезда или Партизан широк играчки кадар, него ротирамо 16 до 18 играча".

Тренер "лала" осврнуо се и на бивше играче Партизана, сада ведете његовог тима.

"Трујић и Малбашић и даље имају квалутет за Партизан. Није ми јасно зашто су их пустили... Ми узимамо играче које други клубови неће и код нас долазе без обештећења... Хвала Управи клуба што све што нам је обећано добијамо на време", истакао је Лалатовић и закључио:

"Лепо је вечерас бити Новосађанин, играч и тренер Војводине".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар