Ево какво нас вријеме очекује наредних дана

У Републици Српској сутра ће бити топлије и сунчано, уз краткотрајну кишу током дана на југу и јутарњу температуру од 10 до 16, а дневну од 24 до 29 степени Целзијусових.

Република Српска 07.08.2016 | 18:38
Ево какво нас вријеме очекује наредних дана
утро ће бити свеже и претежно ведро, на истоку умерено до претежно облачно. Око река и по котлинама понегде ће бити пролазне магле.

Дуваће слаб до умерен североисточни ветар, у Херцеговини умерена до појачана бура.

У уторак, 9. августа, после свежег јутра, током дана биће сунчано и још топло време. Поподне развој облака који ће само понегде на југоистоку и југозападу донети краткотрајне пљускове.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 16, на југу до 20 степени Целзијусових. Највиша дневна температура од 27 до 32, на југу мало топлије, у вишим пределима до 23 степена Целзијусових.

У среду, 10. августа, биће топло и сунчано време у првом делу дана. Поподне ће бити нестабилно уз повремене пљускове са грмљавном који ће се јављати углавном на југоистоку и западу. У ноћи на северу и западу доћи ће до наоблачења које ће донети кишу.

Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 19, на југу до 22 степена Целзијусових, а дневна од 28 на западу до 34 на истоку и југу, у вишим пределима до 26 степени Целзијусових.

У четвртак 11. августа очекује се освежење уз облачно време и слабу повремену кишу која се шири од запада. Температура ће бити нижа и за 10 степени у односу на среду. На југу ће бити топлије.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 16, на југу до 22 степена Целзијусових. Највиша дневна температура ваздуха биће од 19 до 25, на југу до 32, у вишим пределима до 16 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар