ОИ - Јанковићева: Судија је промијенио ток меча!

Јелена Јанковић рекла је да она и Александра Крунић нису имале континуитет у првом колу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру.

Тенис 07.08.2016 | 16:00
ОИ - Јанковићева: Судија је промијенио ток меча!
Јелена је истакла и да ниједна од њих није могла да пређе преко судијске одлуке из првог сета.

"Била је лоша одлука судије. То је био наш поен, заслужени, али судија је дао лошу одлуку, тако да смо тај поен били оштећени. Имале бисмо брејк лопту да брејкнемо и да наставимо даље, али у сваком случају мислим су наше противнице била доста солидне, добро сервирале и ретернирале", рекла је Јанковићева новинарима после меча.

Српске тенисерке поражене су у првом колу од Британки Џоане Конте и Хедер Вотсон у два сета, 6:2, 6:1.

"Ја бих у неколико наврата одиграла добро, али нисмо успеле да уклопимо периоде добре игре и добијемо меч заједничиким снагама. Мало смо се нервирале због тих лоших одлука. Па још пре меча што смо мењале хаљине, па проблем са логом на торби", казала је Јанковићева.

Један новинар је рекао да противник призна судији да је погрешио код погрешне одлуке.

"Нормално је да призна ако је противница коректне и фер јер она није имала никакву шансу да врати ону лопту. Оне су утицале на судију да им досуди онај поен, а то је била баш јако лоша одлука судија која је променила читав тог меча. Алекс и ја смо лепо кренуле, биле смо у налету, имале смо све под контролом и од тад смо некако пале. Нервирале смо се, имале смо доста гемова где смо водиле, па губиле. Нисмо имале континуитет, нисмо заједничким снагама могле да наставимо даље", рекла је Јанковићева.

Александра Крунић је пре меча морала да мења хаљину, јер су биле различитих боја.

"Нама је речено да можемо да играмо у различитим бојама јер наши спонзори праве то специјално за Олимпијаду. Ја носим Филу, она носи Асикс и немогуће је ускладити баш све. То да се све усклади како треба. Моја опрема је црвена, а њена плава. Али да смо знале раније, а нама је речено да може, снашле бисмо се", рекла је Јелена Јанковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар