Бањалучанки вратио новчаник са 800 евра

Туристкиња из Бањалуке Н.И. јуче је била пријатно затечена, када су је контактирали из полиције да је њен новчаник, у коме су била лична документа и 800 евра, пронашао службеник Комуналне полиције у Будви Никола Цвијовић.

Република Српска 07.08.2016 | 21:55
Бањалучанки вратио новчаник са 800 евра
Она је проживјела праву ноћну мору, јер је, таман што је дошла на љетовање у Будву, изгубила новчаник са свим новцем и документима, без којих није могла ни да се врати кући, пишу Вијести.

У међувремену, док је дјевојка трагала за изгубљеним новчаником, страхујући и да ју је неко опљачкао, млади Цвијовић, који је током љета ангажован на привременим и повременим пословима у Комуналној полицији, пронашао је изгубљени новчаник недалеко од Аутобуске станице, код локала Миленијум.

Имајући у виду да је Будва пуна гостију, те да су практично велике гужве на улицама, туристикиња из Бањалуке практично се била помирила са тим да неће пронаћи ни новчаник ни новац.

Цвијовић, иначе фудбалски судија, одмах након што је пронашао новчаник је позвао полицију како би је обавијестио у случају да је неко већ пријавио нестанак личних докумената.

Он је још неких 15 минута био на лицу мјеста у нади да ће се неко појавити, али након што је морао да иде на посао, он је у локалу обавијестио особље да ако се неко интересује за новчаник да позове њега или полицију.

Како је Вијестима речено, Цвијовић је јуче пронашао дјевојку, којој је вратио новчаник са новцем.

(Мондо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПЛАЗА ЈАЗ

07.08.2016 13:26

Свака му цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

08.08.2016 16:27

Има још чојства у ЦГ !

ОДГОВОРИТЕ