Зауставити пропадање Козарске Дубице

Предсједник Општинског одбора Српске демократске странке Козарска Дубица Владимир Марин је данас рекао да се мора зауставити одлив становништва, пропадање привреде и јавних и комуналних предузећа у овој општини.

Република Српска 05.08.2016 | 13:17
Зауставити пропадање Козарске Дубице
Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци изјавио да је Козарска Дубица, које је над била једна од најразвијенијих општина у Српској, сада доживјела потпуни суноврат.

„Након доласка режимских странка на власт у Козарској Дубици све је почело пропадати. Овај суноврат се мора зауставити, а то ће се десити након локалних избора. Милионски губици у свим јавним предузећима и установама које они воде говоре о њиховој неспособности и они ће након одласка са власти оставити само пустош", поручио је Марин, додајући да се будућа покољења рађају сиромашна због неодговорне политике задуживања актуелне власти.

Истичући да је Козарској Дубици сада најпотребнији економски опоравак и обезбјеђивање радних мјеста Марин је рекао да је циљ СДС након изборне побједе да општину врати на мјесто које јој припада и да то поново буде једна од најразвијенијих локалних заједница у Републици Српској.

„Приоритет ће бити запошљавање у реалном сектору, помоћ пољопривредницима, борцима, породицама палих бораца и свим социјалним категоријама", наводи Марин.

Он је истакао да СДС у Козарској Дубици има ново руководство састављено од младих и образованих људи.



„За разлику од режимских странка ми смо странка морално чистих младих људи и многима смета што су у врху СДС дјеца људи који су у деведесетим годинама основали странку у Козарској Дубици", нагласио је Марин.

Он је изразио увјерење у побједу на наредним локалним изборима истичући да људи који сада руководе Козарском Дубицом немају ништа понудити грађанима и да се њихова политичка платформа заснива на интригама и некоректним потезима.

„Сигурни смо у побједу нашег кандидата Бранка Бараћа, којег је предложила СДС заједно са осталим партнерима из Савеза за промјене. Бараћ је већ био начелник у периоду од 2004. до 2008. године и у вријеме када је он управљао Козарском Дубицом то је била једина општина у Републици Српској која је имала суфицит у буџету. Он је био истакнути привредник, ратни командант батаљона и начелник Штаба Једанаесте дубичке лаке пјешадијске бригаде", истакао је Марин.

(БН телевизија)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Легенда

05.08.2016 11:39

То су прави момци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњени

05.08.2016 12:21

Колико је мени познато Марине СДС је на власти у Дубици???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.08.2016 13:07

Па јесте, али нису то људи који ваљају Марину. Он хоће своје да доведе на власт. Зар не конташ? Хоће да доведе дјецу оних који су скоро све уништили.

Name

лудак

05.08.2016 18:46

Па сто сте били у скупстинској вецини са снсд и днс задње двије године. е ала си паметан.

Name

сдсовац

05.08.2016 12:46

Актуелни начелник општине је Миле Злојутро високи функционер СДС-а, начелник одељења финансија је Винко Стојчић високи функционер СДС-а. Овај Марин немисли уопште својом главом него чита оно што му је написао Перица Бундало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцифер КД

05.08.2016 14:40

Ако си СДС-овац онда би требао да знаш,да је Миле Злојутро послушник Дарка Бањца и да СДС нема већину већ 2 године још од турбуленција и афере папак према томе мање паметуј,Перица Бундало нема ништа са СДС-ом....

Name

мало историје

05.08.2016 19:42

Позната је она изјава Бранка Бараћа: "почео сам се бавити политиком да бих уништио СДС". У Дубици ће више гласова од СДС-а освојити НДП-е са Ликом на челу.

Name

Дјуро

05.08.2016 13:02

По цему је СДС, на власти по папцима бањцу или злојутру

ОДГОВОРИТЕ
Name

фрајер

05.08.2016 14:07

А како мозе злојутро да буде папак кад га је опстински одбор сдса предлозио за кандидата за нацелника а главни одбор сдса понистио ту одлуку хахахахаахах

Name

К.Дубица Грађанин.

05.08.2016 14:43

Миле Злојутро није био ни на ужој листи кандидата а као што видите нема га ни на одборничкој листи,толико о његовом ангажману у СДС одлази свом политичком вођи Дарку Бањцу само је питање дана кад ће и званично прећи,ако већ није...

Name

фрајер

05.08.2016 18:49

Нека није. само се ви тјесите. узивај те у побједи бранка бараца. хахахахахаха

Name

СлавкоР

05.08.2016 14:17

Постени момци, дјеца угледних родитеља! За кога другога да гласам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

06.08.2016 14:52

Папци ако сте сигурни у свој "успјег" засто се бавите само сдс-ом. А момцима из сдс-а сву стећу желим и максималну подршку.

ОДГОВОРИТЕ