Мојес не може без Фелаинија и Јанузаја! Зове их у Сандерленд!

Ако желе, могу одмах да дођу у Сандерленд! Могу ли Црне мачке да направе два велика потеза на пијаци?

Фудбал 07.08.2016 | 13:00
Мојес не може без Фелаинија и Јанузаја! Зове их у Сандерленд!
По злу навијачи Манчестер јунајтеда памте време које је Дејвид Мојес провео на Олд Трафорду. Многи желе да што пре забораве апокалиптични период у историји гиганта са Театра снова, али ако питате Маруана Фелаинија и Аднана Јанузаја, они би вероватно волели да је шкотски стратег и даље у клубу.

Јер, откако је отишао, обојица су се изгубили у тактичким замислима сада већ бившег менаџера Ђавола, Луја ван Гала. Док је Фелаини још и имао неку одређенију улогу у тиму,Јанузај је прошао пут од великог бисера до талента у слободном паду, што се одразило и кроз пропалу позајмицу у Дортмунд и експресни повратак у Манчестер крајем прошле године. Доласком Жозеа Муриња Фелаини и Јанузај могли би у потпуности да изгубе своје место у тиму, јер су већ етикетирани као играчи који су слободни да крену у потрагу за новом средином.

Баш то жели да искористи Мојес и двојицу миљеника приволи да дођу Стадион светлости и покушају да нађу просветљење фудбалско „просветљење“ и опораве каријере.

"Ако неко од њих двојице жели да дође, ја ћу бити пресрећан. Врата Сандерленда су им широм отворена. Обојица су одлични играчи и желим их у клубу. Али, верујем да их исто тако и многи други тимови желе", отворио је причу за Манчестер Ивнинг Стандард Дејвид Мојес. 

Али, труди се да остане у границама реалности.

"Постоје одређени играчи које можемо да доведемо, а неке не. Наравно, ми ћемо покушати да доведемо оне који могу да унесу бољитак у тим. Имамо људе који озбиљно раде на проналажењу правих играча. Наравно, био бих пресрећан када би Фелаини или Јанузај дошли. Био би то пун погодак за нас".

Мојес већ има огромно искуство рада са Фелаинијем још из времена када су заједно били у Евертону, док се Јанузај пробио у први тим Јунајтеда баш када је Шкот седео на клупи Јунајтеда. За белгијског крилног нападача заинтересован је и Милан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар