Зидан потврдио: Роналдо пропушта старт Примере!

Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан изјавио је да ће Кристијано Роналдо највероватније пропустити старт Примере и прву утакмицу са Реал Сосиједадом.

Фудбал 03.08.2016 | 08:30
Зидан потврдио: Роналдо пропушта старт Примере!
Француз је на конференцији за новинаре одговарао на питање новинара о играчима у екипи и изјавио да нападач ’Краљевића’ који због повреде колена пропушта Суперкуп, највероватније неће бити спреман за прву утакмицу у лиги која ће бити одиграна 21. августа.

Актуелни европски првак и освајач Лиге шампиона зарадио је повреду колена на финалном мечу Европског првенства против домаћина Француске у ком је Португал после прдужетка постао шампион.

“Роналдо неће играти у Суперкупу јер му треба још месец дана за опоравак , а мислим да неће бити спреман за меч са Сосиједадом“, рекао је Зидан.

Поред Кристијана са повредама се мучи и француски репрезентативац Карим Бензема, али Зизу верује да ће он бити спреман за пријатељски меч са Бајерном.

“Карим Бензема неће бити спреман за суботњи меч са Челсијем јер и даље има проблема са куком, али иде набоље. Ипак, верујем да ће играти против Бајерна јер је битно да одигра утакмице пред Суперкуп“, изјавио је пред пријатељски меч са ’Плавцима’ у интернационалном шампионском купу.

За Луку Модрића, Серхиа Рамоса и Хамеса Родригеса који нису били у тиму против Пари Сен Жермена каже да ће после тренинга одлучити да ли ће играти на Мичиген стадиону у суботу увече.

“После тренинга ћемо видетии да ли могу да играју против енглеског тима, али моја је идеја да буду спремни за меч са Севиљом, а за то морају да одиграју бар пријатељску против Бајерна“, завршава легенда Реала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар