Руменинге тврди: Швајнштајгер остаје у Јунајтеду!

Директор Бајерна Карл-Хајнц Руменинге не очекује да ће Бастијан Швајнштајгер напустити Манчестер Јунајтед и вратити се у Бундеслигу.

Фудбал 04.08.2016 | 19:30
Руменинге тврди: Швајнштајгер остаје у Јунајтеду!
Бивши немачки репрезентативац је прошлог лета прешао из Бајерна на ’Олд Трафорд’, али је због повреда одиграо 18 утакмица у Премијерлиги.

Према писању енглеских медија Швајнштајгер је један од деветорице на које Мурињо највероватније неће рачунати ове сезоне и могао би да се врати у Немачку, али је Руменинге уверен да до тога неће доћи.

“Ја сам 100% сигуран да се Бастијан неће вратити и играти Бундеслигу. Бајерн Минхен је његов клуб и он никада не би играо за други, био бих изненађен да се то деси. И даље га видим у Јунајтеду и мислим да може да се докаже новом менаџеру ’Црвених ђавола’. Можа би могао да изненади Муриња. У сваком случају, он има невероватну каријеру и ништа је не може променити, изјавио је директор клуба из Минхена.

Доскорашњи капитен Немачке има уговор у Манчестеру до јуна 2018, а у петак се 31-годишњак опростио од репрезентативне каријере за коју ју је наступио 120 пута и постигао 24 поготка.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар