Верати одјавио Реал: Остајем у Паризу све док не освојимо ЛШ!

Италијански репрезентативац направио план...

Фудбал 02.08.2016 | 19:30
Верати одјавио Реал: Остајем у Паризу све док не освојимо ЛШ!
Реал је изгубио трку са Манчестер јунајтедом за Пола Погбу, Антонио Конте је затворио врата свим заинтересованим клубовима за Немању Матића, а сада је и Марко Верати одјавио Краљевски клуб. 

Италијански репрезентативац је у разговору за Ле Парисијен потврдио да је постојало интересовање Краљевског клуба, али да је његов циљ да остане у ПСЖ колико год је то могуће.

"Људи из Пари Сен Жермена разговарали су са мном неколико пута. Имамо заједничку амбицију да наставимо даље и идемо у нове победе. У Паризу сам већ четири године, ПСЖ је постао моја породица и изнад свега са клубом остајем бар док не освојимо Лигу шампиона. А и после тога", поручио је Верати.

Интересовање Реала није само празна прича. То је и Верати јасно истакао, али га прелазак у било који клуб у овом тренутку - не занима.

"Јако је лепо када се за тебе интересује један такав клуб као Реал, али моје жеље су другачије. Желим да останем у Пари Сен Жермену, да побеђујем и освајам трофеје. А највећа жеља је - Лига шампиона".

Млади везиста са Свецима има уговор на још четири године, а клуб није желео да га прода за суму мању од 50.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар