Полио се бензином и пријети да ће се запалити

Лесковчанин Драган Арсић закључао се у свом стану у "Златиборској улици", полио се бензином и не дозвољава приватним извршиоци да га иселе из стана који је легално купио прошле године.

Србија 29.07.2016 | 13:02
Полио се бензином и пријети да ће се запалити
На лицу мјесту је полиција, као и ватрогасне екипе, а окупљен је и велики број комшија који подржавају овог човјека.

Претходни власник стана, који је Арсић купио прошле године, направио је дуг на име судских трошкова од око 800.000 динара. Арсић има уредно потписан купопродајни уговор овјерен код нотара и порез и сви рачуни стижу управо на његово име.

Арсићева једина грешка је што стан није укњижио на своје име. Приватни извршиоци нису могли да нађу бившег власника стана, али једини папир до кога су, како кажу, дошли је из катастра да се стан још води на његово име.

Драгана Арсић, супруга овог човјека, каже да су приватни извршиоци још 3. јула на аукцији продали овај стан на име дуга претходног власника, а њих су о томе обавијестили тек 26. јула.

"Нисмо имали појма да су нам продали стан за који имамо све уредне папире овјерене код нотара", каже Арсићева.

Приватни извршилац Александра Антић није жељела да даје изјаве новинарима.

Извор: Прессрс.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

неко

29.07.2016 13:38

Како да ово казем а да будем јасан. Ј..бм свим правницима дрзавницима слузбеницима нотарима матер, јер стављају комад папира изнад правде нормалих људи који покусавају постено да зиве. Па зар је могуце да људи зиве и да се сан прода а да нико у ј..бним институцијам не наде нацин и могуцнос да се ово не деси. То сто је несто компликовано не знаци да се мора лоповима дотуири да буде лаксе ало људи о цему ми прицамо није преписао комад папира а остале све ваљано има и они се одамах каце те једне ствари као напаљена к..цка а не виде сиру слику, дабогда вам љекар једном доасо и рекао немас осигурањем марс ван па цркни ко црквени мис.

ОДГОВОРИТЕ