ЛШ - Божовић: Многи нам желе катастрофу...!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић незадовољан је атмосфером коју медији праве око његовог тима у квалификацијама за Лигу шампиона.

Фудбал 28.07.2016 | 20:30
ЛШ - Божовић: Многи нам желе катастрофу...!
Звезда је ремизирала у уторак са Лудогорецом 2:2 у Разграду, а Божовићу сметају и писања о пласману у плеј-оф, као и супротна о могућем неуспеху.

"Видим да се већ пише о томе ко ће нам бити ривал у плеј-офу за Лигу шампиона, а још увек нисмо прошли. Лоше је да се тако пише. Око 90 одсто медија је негативно и жели катастрофу. Надам се да ће им после Металца и Лудогореца бити лоше", рекао је Божовић.

Звезда у петак дочекује Металац на свом терену, у другом колу Суперлиге где је ремизирала на премијери са Напретком (2:2).

"Очекује нас тежак дуел, прошле сезоне смо једва победили Металац голом у финишу. Металац нам долази у добром расположењу после тријумфа над Борцем, док је нама свима у глави Европа. Са три бода бисмо направили добру атмосферу", рекао је Божовић.

Црногорски стручњак најавио је неколико промена у саставу у односу на дуел у Разграду.

"Неће играти сви, много тога зависиће како се ко осећа. Играће Плавшић и Петковић, љубимци медија. Добро је када су играчи љуте, а не тренер", поручио је Божовић у свом стилу.

Божовић се кратко осврнуо на Уга Виеиру, кључног играча прошле сезоне, али на почетку ове није успео да понови сјајне партије.

"Не знам како је Уго поднео што није играо у Разграду, али трудим се да будем поштен. Како се осећа то је његова ствар, можда запостављено, али далеко је од онога што је био. Свака утакмица је ново доказивање, како за играче, тако и за тренера", закључио је тренер Звезде.

Утакмица 2. кола Суперлиге између Црвене звезде и Металца игра се у петак од 20 сати на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар