Видео - Клоп: Није добро! Грујић се ничега не сјећа!

Нимало пријатељски! Грујић у нокдауну, Фабрегас умало прекинуо ногу Клавану, Челси савладао Ливерпул! Гери Кејхил погодио за победу.

Фудбал 28.07.2016 | 18:30
Видео - Клоп: Није добро! Грујић се ничега не сјећа!
Лондонски Плавци на класичан италијански начин. Јесте била пријатељске утакмица у питању, али Антонио Конте је или заиста успео да убеди екипу да је сваки минут на припремама битан као онај у финалу Лиге шампиона или су играчи просто решили да се међ собом, па и са другима, побију за место у тиму. Челси је на ИЦЦ купу у Пасадени, Калифорнија, савладао Ливерпул са 1:0, али ће се у наредним данима вероватно више причати о погибељним стартовима играча победничког тима, но о резултату.

Али прво о резултату: Гери Кејхил је већ у 10. минуту надскочиоМарка Грујића и корнер са леве стране спровео у мрежу Лориса Каријуса за једини гол на мечу. И то је отприлике то, јер ни Каријус ни Асмир Беговић нису имали још много прилика да уђу у кадар.

Фокус је био на неким другим елементима фудбалске игре. Рецимо на неопрезном старту Бернарда Траореа, који се у једном ваздушном дуелу главом закуцао у Грујићево лице, па је српски фудбалер одмах одведен у болницу где му је установљен потрес мозга. Ништа озбиљно, али према речима Јиргена Клопа, доскорашњи фудбалер Црвене звезде ничега се не сећа.



Међутим, милион пута несмотренији је у 70. минуту утакмице био Сеск Фабрегас, који умало није прекинуо ногу Ливерпуловом новајлији из Естоније Рагнару Клавану. Наравно, црвени картон. Који додуше претучени играчи пораженом тима нису успели да претворе макар у изједначење.

Шеф струке Редса Јирген Клоп, међутим, није имао шта да замери Плавцима. Кад сезона почне управо је овакав мушки фудбал оно што ће стајати преко пута његовом тиму.

"Било је ово далеко од пријатељске утакмице. Али зато смо и овде. Био је неколико жестоких стартова, али то се дешава када играчи нису сасвим спремни. Једноставно закасне".

"Највећи проблем у овом тренутку је што је Грујић у болници. Ничега се не сећа, што није добро. Надам се да није ништа озбиљно јер то не би било најбоље за младог момка. Овакве повреде на припремама су велики проблем", рекао је Клоп.

Извор: Моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар