Геј скандал: Брат политичара на гомили

Живот пише романе, и то какве! Поморавље се и даље тресе од политичке секс-пикантерије!

Србија 28.07.2016 | 09:39
Геј скандал: Брат политичара на гомили
Како српски "Ало!" сазнаје, брат једног од моћних локалних функционера (име познато редакцији Ало листа) ухваћен је "на дјелу" како вара жену... Била би то сасвим типична прича, о којој се не би распредало и дан-данас, да није добила занимљив заплет.

Још 2009. године рођени брат политичара који је словио за изузетно породичног и традиционалног човјека ухваћен је у превари. Како обично и бива у таквим причама, све се разоткрило када су се актери мало више опусте...

"Жена ништа није сумњала, док га једног дана сасвим случајно није ухватила на гомили како је вара. Али, не са женом у кревету, већ са мушкарцем! Можете да замислите њен шок! У тако малој средини, са 60.000 становника, то је невиђена брука. Муж је покушао да се правда, ал‘ ништа није помагало... - прича саговорник "Ало!"добро упознат с детаљима овог љубавног заплета.

Страсти се нису смириле, те је брат прељубник са својим дечком одлучио да, практично, емигрира!

Убрзо након свега, када су све организовали, Ромео и његов пратилац збрисали су у Калифорнију. Како "Ало!" сазнаје, они већ годинама срећно живе у Сан Хозеу.

"Ову државу нису случајно изабрали, јер је Калифорнија од јуна 2008. године легализовала истополне бракове. У свом родном граду не би имао мира, а тамо у илегали могу да уживају у својој срећи", наставља саговорник.

Он открива и да су голупчићи за пет година у Сједињеним Америчким Државама успјели лијепо да се скуће.

"Уз помоћ дечка успио је да постане сувласник фабрике за производњу хране за кућне љубимце. Бизнис им иде одлично, љубав такође", завршава своју невјероватну извор из овог малог мјеста у Србији.

Јак лоби

Иако се о геј аферама на политичкој сцени Србије ћути, јавна је тајна да је тај лоби један од најјачих. Упућени тврде да се међу њима налазе бројни утицајни политичари, који се у јавности приказују као породични људи, са супругама и дјецом. Нико од њих се није јавно декларисао као хомосексуалац, првенствено због страха од посљедица по политички углед и тога како би типичан бирач на то гледао.

Извор: Ало.рс

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

цомент

28.07.2016 07:51

Један угледни љекар (инаце бивси политицар), тврди да и у високим политицким круговима у Бањалуци тај лоби има изузетно велику моц - како он тврди готово одлуцујуцу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човјек

28.07.2016 08:30

Информација тачна. Тенденција је да се тај лоби све више и више шири. Помаже се директно из Брисела. Немам ништа против опредељења људи и није да дискриминишем такве људе, али дали је дискриминација сада над оним који нису такви. Људи се запошљавају по тој основи. Има уцјена разних врста од стране тог лобија чак и на универзитету. Тако исплива шљам на површину, овдје немислим на опредељење да је шљам. Него незналице испливају уз подршку лобија те врсте. Негативна селекција поред партијског запошљавања, родбинског и слично. постоји и оваква негативна селекција. Исто као што сматрам негативном селекцијом запошљавање љубавница и љубавника хетросексуално орјентисаних људи. На дну смо дна. Можда и више од тога дно гледамо одоздо. поздрав добрим људима без обзира на вјеру, нацију и опредељење. Добри људи су једино ИСПРАВНА категорија без обзира на наведено. Поздрав срдачан...

Name

Мито

28.07.2016 08:32

Чуо са нешто о овоме

Name

Пусим и цутим!

28.07.2016 09:10

Назалост, тацно!

Name

Срба

28.07.2016 10:46

Казу да је Спириц цлан те тајне друзине. Прицају и за Радмановица али то невјерујем

Name

@Срба

28.07.2016 11:07

Мислис Прапа? Увјек ми је био сумњив!

Name

пластика

28.07.2016 17:25

Па Радмановиц је јос из младости Липи.Прије је једну годину радио затезање лица,а усне мазе стално то мозе свако примјетити.На вама је да процјените.

Name

бањалуцанин

28.07.2016 11:04

Вец годинама се говори да је и главоња ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантелија

28.07.2016 16:50

Пантелија зна истину

Name

Драган

28.07.2016 16:47

Јесу ли се испод палме сакривали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВКО

28.07.2016 17:44

Ма јасно ко дан, геј момак је брат садашњег председника општине Парараћин који такодје није у винклу јер се бесио кад га је оствила девојка. То су изгледа добри атрибути да кад је Пауновић Саша већ четврти мандат на челу општине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.07.2016 17:52

Из ове прице се намецу нека питања.Јели овој зени тезе сто је преварио са мускарцем него да да је са зеном.И друго ко је од браце негативна лицност хомосексуалац или локални политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрзање свијеце

28.07.2016 20:58

Да казем ниста цудно. Људи се зене због средине.. Ја имам познанике који су геј и то је њихова ствар. Њихова веза је имитација хетеро везе. Неко преузима улогу зене, а неко мускарца. То је фиксирано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дизелдорф

29.07.2016 06:47

Бозе, каква прица. Какви коментари. Знаци, 13 вијек. Треба се мало информисати: хомосексуалне особе на бази мозга имају изјесна језгра које хетереосеx.особе немају. Онда се ради о "примарној андрогенизацији" мозда, која се у мамином стомаку код неког дјецака деси, код неког не. Дакле, то је предодредјено. Увијек цовјек несто мало мора знати прије него суди о нецему. Дакле, засто неки политицар не би био хомосексуалан. Мој сеф има муза. Свој посао ради до префекције. Води установу врхунски. Ста ради кад оде са посла, у Дизелдорфу, није никога брига!

ОДГОВОРИТЕ