Олимпијцима из Српске по 10 хиљада КМ!

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске подржаће са по 10.000 КМ одлазак атлетичарке Лусије Кимани, такмичарке у стрељаштву Татјане Ђекановић и пливача Михајла Чепркала на Олимпијске игре у Рио де Жанеиро.

Остали спортови 27.07.2016 | 22:15
Олимпијцима из Српске по 10 хиљада КМ!
Информацију је потврдила ресорна министарка у Влади РС Јасмина Давидовић.

"Задовољство ми је да на достојанствен начин можемо да испратимо наше спортисте, наше најбоље амбасадоре на Олимпијске игре у Рио де Женеиро. Убијеђена сам да ће нас и на овом великом такмичењу представити на најљепши - побједнички начин и на томе смо им заиста захвални", изјавила је Давидовићева новинарима у Бањалуци након пријема.

Она је додала да је посебно радује чињеница да су међу спортистима, који су изборили учешће на Олимпијске игре у Рију, и они које је стипендирало Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

"То је потврда да смо препознали и наградили квалитет, што нас чини изузетно поносним. И у наредном периоду радићемо на стварању услова за спортско усавршавање и напредовање младих спортиста. Искористићемо све расположиве капацитете да би остали на нашим просторима и на најбољи начин нас промовисали и афирмисали на интернационалној спортској мапи", поручила је Давидовићева.

На крају је пожељела свима пуно спортске среће и успјеха на овом најпрестижнијем спортском такмичењу.

Извор: СРНА

Фото: Независне

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

гост-ртвбн

27.07.2016 22:39

Тако и треба следеци пут и висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММГ

28.07.2016 09:43

А коју државу представљају

ОДГОВОРИТЕ