Шаранов: Зато кад почнемо да дајемо голове...!

Голман Партизана Бојан Шаранов рекао је да верује да ће нападачи црно-белих "прорадити" и додао да његову екипу нико неће моћи да заустави када се то деси.

Фудбал 29.07.2016 | 14:30
Шаранов: Зато кад почнемо да дајемо голове...!
"Партизан није дао гол 300 минута, али и на последњих осам утакмица, колико сам ја бранио, примили смо само један гол. Како год неком то изгледало, то су ипак ствари које охрабрују и дају додатно самопоуздање свима нама, не само мени. Да би сачувао гол мораш да играш као тим, а познато је да одбрана гола почиње од напада", рекао је Шаранов.

Партизан је на старту нове сезоне одиграо три утакмице, две против Заглебја у квалификацијама за Лигу Европа и против Бачке у Супер лиги Србије, и на све три није успео да постигне гол.

Наредну прилику за поправни изабраници Ивана Томића имаће против Напретка у недељу.

"У следећим утакмицама нам је циљ да задржимо концентрацију и континуитет у одбрани и да поправимо ефикасност. Ми дефинитивно у нападу имамо велики потенцијал, много верујем у све офанзивце и знам да када кренемо да дајемо голове, ретко ко ће моћи да нас заустави", рекао је Шаранов.

Шаранов је навео да играчу није тешко да надје мотивацију када игра у клубу као што је Партизан.

"Лакше је себе мотивисати и подићи када си у великом клубу као што је Партизан, клубу који се бори за титулу, који иза себе има армију навијача који су нам велика подршка. Трудим се да се увек сетим какве су легенде носиле грб Партизана, бориле се за клуб, доносили победе и онда имаш велику жељу да на терену све ; то оправдаш", рекао је он.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар