Суботић послије операције: Вратићу се још јачи!

Бивши српски репрезентативац Невен Суботић подвргнут је операцији ребра како би се смањио ризик од тромбозе.

Фудбал 27.07.2016 | 08:30
Суботић послије операције: Вратићу се још јачи!
Дефанзивац Борусије Дортмунд је овог лета био на прагу преласка у енглески клуб Мидлзбро, али је на лекарским прегледима утврђено да мора бити подвргнут операцији због чега је трансфер пропао.

Суботић је на свом Инстаграм профилу после операције објавио видеоу ком је рекао да се осећа добро и да је време за опоравак.

“Хвала вам драги моји, све је прошло у најбољем реду.“

Премијерлигашки клуб био је спреман да доведе спрског дефанзивца за 10 милиона евра и то је био још један ударац за њега јер је после бројних здравствених проблема, прошлу сезону у Дортмунду, завршио због тромбозе у руци.

“Драги пријатељи желим да се борим да бих могао да играм, али некада срећа није на нашој страни. Упркос победи са тромбозом и припреми за нову сезону, јасно је да сада морам да се подвргнем операцији, иако сам веровао да су повреде прошлост. Оно што остаје, је мој сан, много тешког рада је иза мене и као и увек, ја ћу дати 100% себе да се вратим што јачи и спремнији“, објавио је Суботић прошле недеље на свом Фејсбуку.

Суботић је од 2008. у Борусији Дортмунд, а ове сезоне је одиграо само једну утакмицу у Бундеслиги, док је још пет пута седео на клупи.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар