Видео - ИКШ: Јуве за 15 минута ''одувао'' Тотенхем и заплашио ривале!

Фудбалери Јувентуса импресионирали су у другом тест мечу овог лета.

Фудбал 26.07.2016 | 18:30
Видео - ИКШ: Јуве за 15 минута ''одувао'' Тотенхем и заплашио ривале!
"Стара дама" је салвадала енглески Тотенхем 2:1 (2:0), али је првих 15 минута меча у Мелбурну било довољно да се забрину сви ривали.

Црно-бели су експресно два гола предности, а повели су у петом након акције Роберта Перејре и Паула Дибале. Десет минута касније су се истакла и двојица нових играча, Миралем Пјанић је асистирао Медију Бенатији.

У другом полувремену Спурси постају конкурентнији на терену после серија измена, посебно се истакао Ерик Ламела који двадесетак минута пре краја и смањује резултат. Ернанес је изгубио лопту на средини терена, Ламела је добио пас у празан простор и лако савладао немоћног Нета.

У самој завршници меча енглески тим је имао сјајну шансу за изједначење, Ламела је сервирао зицер саиграчу, али се на голу Јувентуса истакао Бразилац Нето.

Оба тренера су играла у комбинованим саставима, без играча који су наступили на Европском првенству, па тако Аустралијанци нису могли да виде голмане Буфона и Лориса, дефанзивце Кјелинија, Бонучија, Евру, Барзаљија, Роуза, Алдерверелда, Вокера, везисте Кедиру, Погбу, Ериксена, Дембелеа, нападаће Манџукића и Кејна.

Ипак, нису изостале баш све звезде, па се Масимилијано Алегри ослонио на Бенатију, Ернанеса, Пјанића, Дибалу, а Маурисио Поћетино на играче које је довео овог лета везиста Виктора Вањаму и нападача Винсента Јансена, те Сона и Чадлија.

Јувентус је на старту аустралијске турнеје и Међународног купа шампиона поражен од домаћег Мелбурна, али је већ на другом најавио сјајне резултате.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар