Радовић: Никад нисам изгубио у Лубину, нећу ни сад!

Фудбалери Партизана у четвртак (21.05) против Заглебја после београдских 0:0 јуре пласман у треће коло квалификација за Лигу Европе. Поред победе, одговара им и сваки нерешен исход.

Фудбал 21.07.2016 | 08:00
Радовић: Никад нисам изгубио у Лубину, нећу ни сад!
Мирослав Радовић, та фамозна десетка која је фалила црно-белима већ дужи временски период, оправдао је у првом овосезонском мечу, против Заглебја, да је истинско појачање.

Некада најбољи играч пољског шампионата, док је носио дрес Легије, враћа се на место успеха. И то изразито оптимистичан.

Каже за „Блиц“ да на терену Заглебја никада није изгубио утакмицу.

- Имам осећај да нећу ни у четвртак! Заиста верујем у то. Имам позитиван скор у Лубину. То је мотив више за мене да одиграм на нивоу - истиче Радовић.

Неће бити лако, тврд је орах пољски, показало се.

- У првом мечу, у Београду, видело се да смо квалитетнији. Недостајало је среће, али и концентрације при реализацији. Исход је требало да буде другачији, у нашу корист. Али спремни смо и орни да прођемо Пољаке. Ако будемо поновили игру из Хумске, у то уопште не сумњам.

Заглебје је у оквиру првог кола Екстракласа лиге декласирало Корону са 4:0.

- Није нас то уплашило. Иначе, резултат тог меча је превисок. Корона је прошле године једва изборила опстанак. Заглебје је три гола постигло из прекида, и на то треба да обратимо пажњу.

Пољаци су у београдској утакмици паркирали аутобус испред свог гола.

- Уверен сам да ће бити другачија у реваншу. Осећам да ће се Заглебје отворити и да ће играти сасвим другачије. То ће нама уједно олакшати игру и дати више простора за постизање гола - закључио је Радовић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар