Емир Хаџихафизбеговић се вратио послу

Емир Хаџихафизбеговић ових дана снима филм "Сецретс фром тхе Паст". Глумац је у марту на суду у Сиску осуђен на казну од годину дана затвора, условно четири године. Ова пресуда резултат је потпуног признања кривице и споразума склопљеног са тужилаштвом, пренели су тада медији у Хрватској.

Забава 20.07.2016 | 12:00
Емир Хаџихафизбеговић се вратио послу
Глумац је осуђен због саобраћајне несреће која се догодила 12. октпбра 2014. године на аутопуту А3 код места Брочице, у којој је смртно страдала Анкица Кудуз (63).

Споразум је склопљен још у јуну 2015, а није му се противила ни манекенка Лана Кудуз, ћерка настрадале Анкице.

Познати глумац занемарио је знакове ограничења брзине те возио најмање 125 километра на сат. У покушају да избегне паркирано возило чији је возач мењао гуму скренуо је удесно и ударио у Анкицу Кудуз, која се налазила ван свога аутомобила, на којем је гума такође била пробушена.

Несрећна жена погинула је на лицу места, а Емир Хаџихафизбеговић задобио је тешке телесне повреде.

Нагодба, а не тежа затворска казна постигнута је због неколико разлога. Саобраћајна сигнализација о радовима на аутопуту била је већ раније срушена, други аутомобил се налазио заустављен у левој траци па је Хаџихафизбеговић био присиљен да га избегне, због чега је ударио погинулу која није имала флуоресцентни прслук.

Као олакшавајућа околност узета је и чињеница да је Хаџихафизбеговић развио пријатељски однос с кћерком погинуле, која се такође налазила на месту несреће, а која се није противила склопљеној нагодби.

Филм који снима говори о младићу Алију из Турске који сазнаје да је усвојен и долази у Босну и Херцеговину како би пронашао мајку. Главне улоге у филму играју турски глумац Серкан Сеналп и македонска глумица Наташа Петровић.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цх

20.07.2016 18:24

Боли њега за саобрацајку као мене за пуц у турској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

21.07.2016 07:07

Невезано за саобраћајку, то може сваком од нас да се догоди, овај човек је љигав до коске. Прави јалијаш!

ОДГОВОРИТЕ