Глумцу пријети још једно суђење

Иако је глумац, према речима његовог адвоката, уплатио 70.000 динара на име одштете због напада, таксиста Јован Станојевић, кога је глумац претукао, тражи или већу одштету или затворску казну.

Забава 20.07.2016 | 11:00
Глумцу пријети још једно суђење
Ништа се већ две године није померило с мртве тачке. Почео сам да радим, али поново морам у болницу због вилице коју ми је повредио док ме је тукао. Три месеца сам носио шине у устима, због којих нисам могао нормално да једем. Хранио сам се сламчицом - прича Станојевић за „Блиц“.

 - Сам бог ме је погледао па нисам остао инвалид. Издржавало ме је моје такси-удружење. Зато мислим да је 70.000 мало. Судски вештак нека процени. Или да га другачије суд казни. Нека иде у затвор ако неће да ми плати. Зато ћу покренути приватну тужбу против њега ако се не реши све како треба. Иначе, није ме звао ни да каже једно извини - изјавио је Станојевић за „Блиц“.

Адвокат Петра Стругара Михаило Антуновић за „Блиц“ каже да је цела одштетна сума уплаћена.

- Наравно, г. Стругар је одмах по потписивању споразума с тужилаштвом у потпуности исплатио договорени новчани износ, чиме је испунио своју обавезу и тиме оставио ову несрећну причу иза себе. Станојевић не мора да зна да је сума уплаћена јер он и није странка у поступку!

Петар Стругар је пре две године претукао таксисту Јована Станојевића (41), па се нагодио с Првим основним тужилаштвом да потпише споразум о признању кривице. Стругару је наређено да у хуманитарне сврхе уплати 70.000 динара у седам рата, будући да таксиста није хтео да прихвати тај износ као одштету.

Инцидент између глумца и таксисте догодио се крајем марта 2014. Стругар је најпре тврдио да је таксиста њега напао први јер је накратко зауставио саобраћај како би се његова жена паркирала, док је таксиста тврдио да је Стругар њега претукао само зато што му је свирнуо да се склони с пута.

СТРУГАР УЖИВА И СНИМА У ХРВАТСКОЈ

- Петар је у Хрватској, предано снима серију „Права жена“ и ужива на сету. Он је постао пријатељ с колегама из Хрватске па често после снимања иду сви заједно у провод по Загребу, а Петар се упознаје са знаменитостима града... - рекли су за „Блиц“ из РТЛ-а, који и снима серију.

Стругар се, иначе, у међувремену развео од глумице Иване Николић, због које је, како је изјавио, и дошло до инцидента с таксистом. У Загребу су га пре око месец дана хрватски медији повезивали с глумицом Наташом Јањић.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар