НБА звијезда прозива Дивца...!

Шта ради овај човек?! Боже, дај ми снаге... Један од најбољих центара у НБА лиги, Демаркус Казинс, у потпуном је шоку због тога како се у летњем прелазном року понашају његови Сакраменто Кингси, чији је спортски директор Владе Дивац.

Кошарка 25.07.2016 | 09:45
НБА звијезда прозива Дивца...!
Са учинком 33-49 у прошлој сезони, некада моћни "краљеви" остали су без плеј-офа.

Поново.

Последњи пут су у доигравању били давне 2006. године, сезону после Дивчеве последње у богатој играчкој каријери.

Међутим, иако и сада Кингси имају добре центре, а уз поменутог аса ту је и млада НБА нада Вили Коли-Стајн, Демаркус Казинс се чудом чуди шта то Дивац ради у овом прелазном року.

"Стварно не разумем шта се дешава. Ја контролишем једино оно што је у мојој моћи. Нека други раде свој посао", преноси "Бизнис инсајдер" последњу у низу "стрелица" које је Казинс одапео према спортском сектору клуба за који наступа.

Можда и највећа стрелица била је када су на драфту Сакраменто Кингси "одустали" од права на осмог пика. У замену за то су од Феникса добили и прилику да бирају двапут, и права на нашег репрезентативца Богдана Богдановића. "Краљеви" су, иако имају одличан центарски тандем, као први избор на овогодишњем драфту - узели центра, Грка из Панатинаикоса, Јоргоса Папајаниса. А онда су на драфту одабрали и Скала Лабисијеа.

Такође центра.

После таквих потеза Дивца и спортског дела управе Сакраменто Кингса, Казинс је путем Твитера поручио:

"Боже, дај ми снаге"

Ма колико се потом правдао да је то твитовао из неких јога-разлога, љубитељи кошарке добро знају основне детаље о главном актеру ове приче: Демаркус Казинс је као пети пик стигао у Кингсе 2010, најбољи је кошгетер међу НБА центрима, али.... своје фрустрације често уме да искали на онима који су хијерхијски на вишим позицијама у клубу. Тако је прошле сезоне "страдао" искусни тренер Џорџ Карл, сада је на ред дошао Дивац и управа. "То је знано". Оно што нико не зна је шта све "Буги" спрема новом стратегу Сакрамента, Дејву Јергеру. Ипак, судећи према томе како се понаша у односу на Дивчев рад, све је могуће у сезони пред нама.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар