Борјан наљутио Ибањеза: Нека нам се радују, Лудогорец сам већ избацио два пута!

Свака част голману Лудогореца ако мисли да су много бољи од нас, али ће то морати да покажу на терену, рекао је за “Блиц” дефанзивац Звезде Луис Ибањез.

Фудбал 19.07.2016 | 16:00
Борјан наљутио Ибањеза: Нека нам се радују, Лудогорец сам већ избацио два пута!
Црвено-бели су у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона на Малти победили Валету са 2:1, док је Лудогорец славио код куће против Младости са 2:0, па се двомеч наредне рунде већ назире.

- Знамо о Лудогорецу оно што сви већ знају - озбиљна су екипа, пуно улажу и на окупу су већ дуго. Међутим, ми морамо прво да елиминишемо Валету да бисмо уопште могли да размишљамо о наредном противнику. Сви тимови су шампиони својих држава и кога год да смо добили, не би нам било лако - додаје Звездин Аргентинац.

Темпераментног левог бека је прилично изнервирала изјава голмана бугарског шампиона Милана Борјана, који је рекао да је срећан што ће његов тим играти баш против Црвене звезде и да очекује две победе.

- Ми нећемо причати ван терена, већ искључиво на њему. Ту ћемо видети ко је бољи, а нећемо се тако лако предати.

Тим из Разграда је два пута елиминисао Партизан у квалификацијама за елитно такмичење, што довољно говори о њиховом квалитету.

- Добро, они су два пута избацили Партизан, а ја сам их два пута елиминисао са Динамом. Међутим, то сад не мора ништа да значи.

Да би играчи Звезде могли да размишљају о пролазу у плеј-оф, морају да поправе игру, која је у Валети била веома лоша.

- Није то изгледало како треба, још нисмо уиграни и нисмо ушли у ритам. Види се да нисмо потпуно спремни, али ће се то променити када почне првенство. Тада ћемо имати још једну утакмицу недељно да поправимо игру, а то ће помоћи новим играчима да се прилагоде. Види се да су то озбиљни фудбалери - јасан је Ибањез.

Уколико према очекивањима елимишу Валету, црвено-бели ће први меч трећег кола квалификација играти против Лудогореца у Разграду 26. јула, док је реванш седам дана касније на стадиону “Рајко Митић”.

Црвена звезда је имала квартални мониторинг УЕФА, којим се проверава да ли клуб испуњава услове за учешће у Европи, прошла га је захваљујући репрограму дугова у последњи час, тако да је отклонила све препреке за наставак такмичења.

Прво Лига шампиона, па одлазак

Много се у летњем прелазном року говорило о одласку Луиса Ибањеза из Црвене звезде, али је трансфер пролонгиран док се не заврше европске квалификације.

- Још увек нема никаквих новости, више речи о свему томе ће бити после завршетка квалификација за Лигу шампиона - истиче Ибањез.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар