Вјерила се Пипа Мидлтон

Пипа Мидлтон привукла је пажњу светске јавности на краљевском венчању своје сестре Кејт и принца Вилијама, а сада се спрема да и сама изговори судбоносно "да".

Забава 19.07.2016 | 11:06
Вјерила се Пипа Мидлтон
Сестру војвоткиње од Кембриџа запросио је њен партнер Џејмс Метјуз (40) протеклог викенда на одмору у Лејк дистрикту, на северу Велике Британије.

 Џејмс и Пипа у вези су мање од годину дана, а венчање би требало да буде одржано следеће године, пише "Дејли Мејл". Већ се спекулише да ће Пипа дати све од себе како би церемонија била што гламурознија, и како би засенила чак и краљевско венчање своје сестре и принца.

Извори су открили да је Метјуз затражио од Пипиног оца Мајкла дозволу да ожени његову ћерку, пре него што ју је запросио, а будућа млада била је изненађена и одушевљена. Вести су веома обрадовале и њене родитеље, као и сестру Кејт и зета Вилијама.

Иначе, Џејмсовог брата Спенсера прати репутација лошег момка и женскароша склоног пороцима. Он је десет година учествовао у ријалитију "Маде Ин Цхелсеа". Џејмс потиче из богате породице, пошто је његов отац зарадио милионе трговином аутомобилима.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар